Gianniss Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Εψαξα λιγο στο forum, αλλα δε βρηκα και πολλα πραγματα. Εχει κανεις εμπειρια απο τις Harmony/Silvertone ηλεκτρικες κιθαρες? Συγκεκριμενα με ενδιαφερει η Bobkat σειρα. Εχουν DeArmond pickups, κατι που μου αρεσει γιατι τους εχω δοκιμασει. Τις χρησιμοποιουν καποιοι επωνυμοι κιθαριστες, μεταξυ τους η St.Vincent. Αυτο που ξερω ειναι οτι ηταν εταιρεια budget οργανων, γι'αυτο και η σχετικα χαμηλη τιμη τους για vintage οργανα. Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν απο playability και γενικοτερα επιπεδο κατασκευης ειναι αξιολογες, ή δεν αξιζει μια τετοια αγορα για κιθαρα που σκοπευεις να χρησιμοποιεις αρκετα σε live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Και δυο video. Ενα με την St.Vincent που παιζει μια Harmony Bobkat: http://www.youtube.com/watch?v=NE7R4nKBK8Y Και ενα με μια Silvertone Bobkat: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Επειδή κάποια στιγμή απεκτησαν φήμη σε πιο alternative χώρους φαινεται πως αυξήθηκε η ζητηση και έτσι ότι βρεις στο ebay ενδεχεται να μην είναι τοσο φθηνο οσο νομιζες. Επισης αρκετες είναι συνηθως σε μαυρο χάλι και θελουν αρκετη δουλεια για να ερθουν στα ισα τους. Καποια στιγμή κυκλοφορούσε και μια στις αγγελίες. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Παρολο που οντως υπαρχουν ακριβες harmony, η σειρα bobkat εχει παραμεινει χαμηλα και βρισκεις μερικες σε αρκετα χαμηλη τιμη(φυσικα υπαρχουν και τα μεταφορικα και οι διαφοροι δασμοι). Ναι, αυτο θελω να ξερω αν σα κατασκευη, ασχετο απο την κατασταση που μπορει να βρισκονται σημερα, ηταν ικανοποιητικες. Υποθετοντας οτι η κιθαρα σημερα ειναι σε ''λογικη'' κατασταση για τα χρονια της, θα ηταν ok λειτουργικα? Το ρωταω επειδη εχω δοκιμασει καποιες αλλες μαρκες(οπως teisco japan) και ενω ο ηχος ηταν σχετικα καλος, η κατασκευη και η αισθηση γενικοτερα με απομακρυναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν απο playability και γενικοτερα επιπεδο κατασκευης ειναι αξιολογες οτι SET UP κανεις τετοιο playability θα εχεις... απο εκει και περα μη περιμενεις και καμμια.... υπερκατασκευη,τα καινουργια REISSUE μοντελλα ειναι πολυ καλυτερα κατασκευασμενα αλλα η παραγωγη τους εχει σταματησει,ψαξε μπας και βρεις στο ebay καμμια ξεχασμενη (οι μαγνητες τους ειναι πολυ κοντα στους original αλλα οχι 100% ιδιοι) τωρα αν σε βολεψει η οχι το μπρατσο τους (ειναι σχετικα χοντρο που εμενα μου αρεσει πολυ αλλα σε αλλους οχι) αυτο ειναι αλλη ιστορια και εχει να κανει με τα προσωπικα σου γουστα www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 οτι SET UP κανεις τετοιο playability θα εχεις... απο εκει και περα μη περιμενεις και καμμια.... υπερκατασκευη,τα καινουργια REISSUE μοντελλα ειναι πολυ καλυτερα κατασκευασμενα αλλα η παραγωγη τους εχει σταματησει,ψαξε μπας και βρεις στο ebay καμμια ξεχασμενη (οι μαγνητες τους ειναι πολυ κοντα στους original αλλα οχι 100% ιδιοι) τωρα αν σε βολεψει η οχι το μπρατσο τους (ειναι σχετικα χοντρο που εμενα μου αρεσει πολυ αλλα σε αλλους οχι) αυτο ειναι αλλη ιστορια και εχει να κανει με τα προσωπικα σου γουστα Ευχαριστω για τις απαντησεις. Reissue απο ποια μαρκα? Δεν εννοεις τις eastwood airline, ετσι? http://eastwoodguitars.co.uk/airline-bobkat/ .Αυτες εχουν μονο ενα μαγνητη και δεν εχουν tremolo. Δεν ηξερα οτι υπαρχουν αλλα reissue των συγκεκριμενων κιθαρων. Να πω την αληθεια απο μπρατσα δεν εχω και πολυ ιδεα. Οτι μου δωσεις θα παιξω. Και οχι επειδη ειμαι καλος κιθαριστας, αλλα επειδη δεν μπορω να καταλαβω την διαφορα ;D. Ηδη εχω διαφορες κιθαρες με,απ'οτι μου λενε, εντελως διαφορετικο μπρατσο, αλλα εγω δεν πολυκαταλαβαινω. Παιζω μια χαρα με ολες! Τελοσπαντων, αν θα επρεπε να συγκρινουμε την κατασκευη των εν λογω οργανων με τις Teisco, κατα τη γνωμη σου ποιες θα κερδιζαν? (Το ψηνω απ'οτι βλεπεις και για Teisco, γι'αυτο ρωταω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 http://www.harmonyguitarsusa.com/ http://www.silvertoneclassic.com/ Τελοσπαντων, αν θα επρεπε να συγκρινουμε την κατασκευη των εν λογω οργανων με τις Teisco, κατα τη γνωμη σου ποιες θα κερδιζαν? ειναι σαν να με ρωτας ποια ειναι καλυτερα τα Wartburg ή τα LADA... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnzo Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 ειναι σαν να με ρωτας ποια ειναι καλυτερα τα Wartburg ή τα LADA... ;D Τα Watrburg είχαν μέρη της "λαμαρίνας" από πεπιεσμένο χαρτί και δίχρονο μοτέρ. Lada δαγκωτό! Άλλωστε, το Niva ακόμη είναι reference για κυνηγούς κλπ. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Άλλωστε, το Niva ακόμη είναι reference για κυνηγούς κλπ. ;D ;D ;D Και για ορεσίβιους τοπογραφους ;D Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnzo Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2014 Ισχύει ότι το πολύ κοντό 4κίνηση μπλοκάρει τροχούς αλλά βγαίνει από παντού; :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση