Stel Andre Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2014 Καλησπερα σε ολους! Προσφατα ειδα τον διαγωνισμο του φιλτατου Γιαννη Παπαδοπουλου και ψηθηκα να ριξω μια σολια! Ελπιζω να σας αρεσει! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Και πολύ καλά ξηγήθηκες ;) Μπράβο ωραία η σολιά!! ''κάτι'' θέλει όμως ο ήχος σου,κάποια διόρθωση ως προς το reverb η delay, θέλει λιγότερο νομίζω, και επίσης αν μπορείς να μην ακούγεται σαν ''πλαστικός'' γιατί σε αδικεί ;D παρ'αυτά ''σωστός'' ;D https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Ωραίο σόλο! Τι κλίμακες χρησιμοποίησες? Πολύ fusionάτο το backing track ;D Kαλή επιτυχία. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Πάρα πολύ ωραίο Stel και ξεφεύγει από από αυτά που μας έχεις συνηθίσει! Μου άρεσε ο groovy και fusion τρόπος που έπαιζες και οι φράσεις σου ήταν μετρημένες και μελωδικές. Ο ήχος πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος. ;) Καλή επιτυχία!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Πολυ ωραιο. Καλή επιτυχία σου ευχομαι. Συγχαρητήρια γι όλη την προσπάθεια που κάνεις είσαι πολύ ωραίος κ πολύ ευχάριστος παίχτης. ΥΓ: Στο 0:56 λέω ωπ κάτι μου θυμίζει αυτό. Μέτα απο λιγο λέω το βαλε αυτουσιο όλο το lick του tom quayle ο άτιμος αλλά ακούγεται πολύ ωραία οπότε χαλάλι του!!! ;D ;D Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2014 Πολυ ωραιο. Καλή επιτυχία σου ευχομαι. Συγχαρητήρια γι όλη την προσπάθεια που κάνεις είσαι πολύ ωραίος κ πολύ ευχάριστος παίχτης. ΥΓ: Στο 0:56 λέω ωπ κάτι μου θυμίζει αυτό. Μέτα απο λιγο λέω το βαλε αυτουσιο όλο το lick του tom quayle ο άτιμος αλλά ακούγεται πολύ ωραία οπότε χαλάλι του!!! ;D ;D Ευχαριστω φιλε μου! Ναι μελεταω μερικα ωραια lick του Tom Quayle και το συγκεκριμενο μαρεσει πολυ! Οσο για τον ηχο που χρησιμοποιησα, ειναι υποκειμενικα ολα. Σκεφτειτε οτι εμενα μαρεσει τρελα ετσι οπως ακουγεται! ;D My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2014 Πολύ ωραίο σόλο. Η κιθάρα θέλει λίιιιγο πιο ψηλά για να φανεί ο ήχος. Καλός είναι απλώς τώρα θάβεται. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση