costantinex Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2014 Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα βίντεο που έφτιαξα πριν λίγο καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2014 Στα λέω με πολύ καλή πρόθεση και επειδή το χεις (άλλως δεν θα χα ασχοληθεί) . Κάποιες λεπτομέρειες για να το απογειώσεις. 1) Περισσότερο πάθος-ποζεριά στο παίξιμο (attitude με άλλο λόγια) . 2) Λίγο καλλίτερα κάδρα στο video και ντύσιμο. 3) Λίγο καλλίτερος φωτισμός και κάνε και κάνα color correction στο video. Για να γίνεις σαν το συνάδελφο* , που είμαι σίγουρος ότι τον ξέρεις. Αυτά και μπράβο. *Ο συνάδελφος: Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2014 ΩΩΩ mozart!!!!!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2014 πολυ καλος!!!! Το κατεχεις καλα το αθλημα!!!!! www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
costantinex Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2014 Σας ευχαριστώ παιδιά! LK έχεις δίκιο σε αυτά, τα έχω σκεφτεί κι εγώ! Απλά εστιάζω στη μουσική και την ενορχήστρωση, την οποία θέλω να εστιάζει και ο κόσμος. Δε θέλω να αποσπάται από καμία άλλη "καλαισθησία". Ίσως αυτά που λες τα εφαρμόσω σιγά σιγά στην πορεία! Thanks BTW που μου έδειξες τον τύπο, διότι δεν τον ήξερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2014 Η ενορχήστρωση και το παίξιμο είναι όλα τα λεφτά! Μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koronios Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2014 Μπράβο Κωστάκη.....τη ξέρεις την αποψη μου για σένα :o...Καλή αρχή με το forum..και αναμένουμε πολλά βίνδεος ;) moody... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Πολυ διασκεδαστικο, με κρατησε μεχρι τελος. :) Συμφωνω με τις παρατηρησεις του LK Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2014 Κανε και το Legend of Zelda! (αν κ μετα το cover των SOAD τι να παιξει κανεις..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2014 Μπράβο σε "όλους". ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση