sabbath Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2014 χαιρετώ το φόρουμ!!! έχω εξαερισμό που κάνει θόρυβο(ανεμιστήρας,θόρυβος από την ροή του αέρα)και θα χρειαστώ ηχοπαγίδα εξαερισμού. υπάρχει τρόπος να φτιάξω κάτι τέτοιο μόνος μου? έστω που να μειώνει ,αν όχι τελείως ,αρκετά τον θόρυβο? αν όχι έχετε κάτι να μου προτείνετε? (σελίδα στον ίντερνετ,κάποιο μαγαζί κλπ) ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2014 Εχω φτιάξει δύο ηχοπαγίδες μία στην εισαγωγή του αέρα και μια στην εξαγωγή που ειναι το μοτερ με άριστα αποτελέσματα. Φαντάσου ενα κουτί παραληλόγραμμο μήκους 1m Χ 40X40 εκ που ειναι σαν μαίανδρος εσωτερικα φτιαγμένο απο γυψοσανίδα και επενδυμένο με ηχοαποροφητικό υλικό τύπου ricofon ,έτσι ο αέρας περνά σε μια διαδρομή πολυ μεγαλύτερη του μέτρου και ελάχιστος ήχος φέυγει εκτός studio και ελάχιστος εισέρχεται μέσα. Παρ όλα αυτά ενας πολύ ελαφρύς βόμβος 50 Hz μπορει να περναειμεσα ιδιαίτερα αν το μοτερ ειναι κοντα στον χωρο, μια λύση και γι αυτό ειναι μοτερ εξαερισμου που να δουλευει με ταση DC και όχι AC. Εχω φωτος απο την κατασκευή των ηχοαπαγίδων του studio αν θελεις ανεβαζω. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sabbath Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 αν δεν σου είναι κόπος ανέβασε τες ,σε ευχαριστώ για την απάντηση με βοηθάς αρκετά :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 εδώ είσαι. ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 Ακριβώς αυτό, βρήκα και κατι δικές μου απο γυψοσανίδα τις έχω σφραγίσει και με ακρυλικό στους αρμούς. Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sabbath Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2014 :D :D :D 1000 ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση