TakisMasterKey Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2014 Η καλύτερη κατά τη γνώμη μου εκτέλεση του Sultans of Swing και επίσης, ο καλύτερος Strat ήχος από τον Mark Knopfler με κιθάρα... Pensa-Suhr! Το θέμα που αρχίζει στο 6:42 είναι αυτό που το κάνει τόσο μα τόσο ξεχωριστό και η όλη αναμονή μέχρι το γνωστό θέμα-solo του φινάλε μοναδική. :P Η έκφραση του Mark στο 8:36 που δείχνει ότι γνωρίζει πως παίζει κάτι πανέμορφο αξίζει όσο χίλιες λέξεις ;) https://www.youtube.com/watch?v=vyKdzz915gs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mathematician Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2014 Η καλύτερη κατά τη γνώμη μου εκτέλεση του Sultans of Swing και επίσης, ο καλύτερος Strat ήχος από τον Mark Knopfler με κιθάρα... Pensa-Suhr! Το θέμα που αρχίζει στο 6:42 είναι αυτό που το κάνει τόσο μα τόσο ξεχωριστό και η όλη αναμονή μέχρι το γνωστό θέμα-solo του φινάλε μοναδική. :P Η έκφραση του Mark στο 8:36 που δείχνει ότι γνωρίζει πως παίζει κάτι πανέμορφο αξίζει όσο χίλιες λέξεις ;) +1 Επίσης, η εκτέλεση του brothers in arms στο ίδιο live είναι η αγαπημένη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2014 Οχι απο τις αγαπημενες μου εκτελεσεις, προτιμω αλλες, αλλα οταν εχεις τον Clapton να παιζει ρυθμικη κιθαρα διπλα σου, you've achieved something ;D ;D ;D ;D ;D ;D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση