Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2014 αρκετά...οχι ομως γιατι θέλω να γίνω πνεύμα αντιλογίας...απλά το βλέπω αλλιώς! no hard feelings though!! :) Ούτε πνεύμα αντιλογίας γίνεσαι, ούτε hard feelings υπάρχουν. Ίσα-ίσα στάθηκε αφορμή το post σου, για να ξεκαθαρίσω και εγώ τη θέση μου ως προς τον OP (που δεν ξέρω και ποιό από τα παιδιά της μπάντας είναι). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2014 Βασικά, ειναι ο μπασίστας. http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2014 Double post: εξαιρετικό το παιξιμο και το groove, αλλα τα είπαν καλύτερα οι προλαλησαντες :). http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2014 ο άλλος γκρουβάρει στο θεό και εσείς κοιτάμε τα μαλλιά του Huh? Huh?.....σας αγαπώ... και εμεις... ;D οπως σου ειπε και ο ενδυματολογος-στυλιστας-fashion police του forum.. ;D.... απο τη στιγμη που το γκρουπ εχει επιλεξει (ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ κατα τη γνωμη μου) ενα IMAGE ,ειναι λιγο "παραφωνο" ενα μελος του να "απεχει" απο αυτο.. ειναι ας πουμε σαν να πας να δεις τους...JUDAS PRIEST & ο μπασιστας να φοραει γυαλακια,παπιγιον και 3 piece suit... ;D αλλα και να εχει μαλακι με χωριστρουλα.. ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2014 Το σχήμα σκίζει βάρδουλα ;D Βάλε και το άλλο βιντεο (Super bad) να γουστάρουμε κιάλλο. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2014 Το μόνο που αξίζει να γραφτεί σ' αυτό το θρεντ είναι "you groove your ass off"! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2014 Awesome, μπράβο σε όλα τα παιδιά και.... τον μπασίστα, τον φάγατε τον άνθρωπο. ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2014 Πολύ ωραίο παιδιά μπράβο :D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2014 Μπράβο κ από μένα, απολαυστικότατο παίξιμο κ δέσιμο - και σε κάθε "κύκλο" του (περίπου κάθε 1') η μπάντα παίζει ακόμα καλύτερα από πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2014 Eεε...Ρέστα δίνετε; :D ;D Εμένα προσωπικά για κάποιο λόγο μου άρεσε πολύ αυτή η "παραφωνία" με τον μπασσίστα. 8) "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση