Προς το περιεχόμενο

Liquid Streets

manos A

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως μου ξεφυγε το συγεκριμενο ποστ?? (ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΘΕΛΕΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ)

Παιδια ειστε εξαιρετικοι.......με σορτσακι μακρυ μαλλι ή χωρις....

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 94
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Φιλε μου Superfunk,

1oν)Στην πρωτη παραγραφο,λεω ξεκαθαρα οτι σας ευχαριστουμε που αφιερωσατε χρονο και ακουσατε τα βιντεο,ενω ακομα γραφω οτι σας ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια.Αυτο που αναφερω ειναι οτι με βαση την ροη των τοποθετησεων σας,ασχολειστε(οχι ολοι) πολυ περισσοτερο με τα υπολοιπα παρα με την μουσικη.

2ον)Προφανως η εικονα παιζει εναν ρολο,γι' αυτο και μεις αποφασισαμε να δημιουργησουμε μια συγκεκριμενη ατμοσφαιρα.Ο λογος που γραφω αυτα που γραφω ειναι γιατι θεωρω οτι το τραβατε μακρυα χωρις να υπαρχει καποιο ιδιαιτερο θεμα.Ενα πραγμα που μου κανει εντυπωση,μιας που το πατε στην λεπτομερεια,ειναι οτι σας την εχει χαλασει ο μπασιστας για τα ρουχα και το μαλλι οταν ο ενας απ' τους 2 κιθαριστες μας εχει αντιστοιχο ντυσιμο..νομιζω καποιος το ανεφερε αλλα γενικα ελαχιστοι το παρατηρησατε/αναφερατε.

3ον) Οταν μιλαω για στοιχεια αισθητικης,αναφερομαι κυριως στο κομματι αισθητικης του παιξιματος ενος μουσικου πανω στο οργανο με βαση το στυλ.Μιλαω για flow αξιων,note placement,ηχους,εφε κτλ κτλ

4ον)Το ταμπουρο ειναι ενα Mapex Black Panther thomann edition,13x6,5 αν δεν κανω λαθος.Εξαιρετικο για την χρηματικη του αξια.

• Moderator

Μπαίνω στη διαδικασία ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ να απαντήσω και λέω συνειδητά γιατί από το ύφος του post σου προκύπτει (και των προηγούμενων)  ότι κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τι λέμε.

Εγώ, αν και μετριοπαθής στην αρχή (μέχρι και συγνώμη σας ζήτησα), θα σου κάνω τη χάρη να παίξω το παιχνίδι του .....b.u.m.p.

Λες:

Ειναι αστειο κατ' εμε,να διαβαζω σελιδες με σχολια,για το αν ο μπασιστας εχει κατω το μαλλι

Θες να σου πω και μένα τι μου φαίνεται ΑΣΤΕΙΟ; Δεν θα σου αρέσει.

Συνεχίζεις:

Δεν μπορω να μην πω,οτι δεν εχω ιδιαιτερη ορεξη να απανταω για μαλλια και γραβατες,

Μην απαντάς.

Δεν είσαι υποχρεωμένος.

Αλλά ΔΕΝ το κάνεις.

Aπαντάς για τρίτη φορά λέγοντας το ίδιο, ότι «δεν σε ενδιαφέρει».

Άρα απαντάς μια χαρά, για λόγους b.u.m.p.

Επίσης λές:

Δεν θα πρεπε να ενοχλει ουτε τους ακροατες,διοτι ειναι κατα καποιο τροπο ασεβεια προς την ιδιαιτεροτητα της προσωπικοτητας.

Το τι «ενοχλεί» τους ακροατές (αγοραστές υπό την ευρεία έννοια) του προϊόντος που «πουλάς» (το video σου) θα το αποφασίσουν οι ίδιοι.

«Ασέβεια προς την ιδιαιτερότητα της προσωπικότητας» (χρησιμοποιώ τις δικές σου λέξεις) , είναι να χαρακτηρίζεις και την άποψή μας «αστεία» (βλ. ανωτέρω) , ειδικά όταν σου εξηγήθηκε ότι ΔΕΝ γίνεται με καμία κακή/ εριστική πρόθεση, αλλά ως απλή παρατήρηση (που αν θες την κρατάς , αν θες την πετάς).

Τέλος:

Απλα πρεπει καποια στιγμη σ΄αυτη την χωρα να σταματησουμε να ασχολουμαστε με την εικονα και να μπαινουμε πιο βαθια στην ουσια.

Σε αυτήν την χώρα απευθύνεσαι, αν δεν σου αρέσει, κάνε καριέρα στο εξωτερικό.

Φυσικά και διαφωνώ κάθετα με αυτό που λες, αλλά όπως είπα ….I’ll play along.

• Guru

Για να 'χει κυλήσει 8 σελίδες και counting το thread, κάποιο θέμα θα υπάρχει, έτσι δεν είναι;

Τώρα, ας μιλήσουμε για κάτι άλλο, μεγάλοι είμαστε όλοι: Όταν εκτέθουμε τους εαυτούς μας στο κοινό, οφείλουμε να περιμένουμε τα πάντα. Φαντάσου να απαντούσε σε όλους και σε όλα ο Justin Bieber ή η Rhianna (λέμε τώρα). Δε παίζει. Κρατάς τα θετικά, πετάς τα αρνητικά (για εσένα πάντα) και το θέμα τελειώνει εδώ...

Επειδή έγινε αναφορά στη παρατήρησή μου, περί του κιθαρίστα ;D ;D ;D

Δεν το έκανα για να το κάνω θέμα, απλά μου χτύπησε περισσότερο απ όσο χτύπησε στους άλλους το ''ξεκάρφωτο'' παρουσιαστικό του μπασίστα.

Η αλήθεια είναι πως προτιμώ το διαφορετικό, έστω και κοινότυπο, απ' το ''ντεμέκ'' 8)

Πάντως δεν νομίζω Τόλη ότι κάποιος απ τα παιδιά που την ''είπαν'' είχαν πρόθεση να θίξουν. Αν πχ έβγαιναν 5 μαλλιάδες με σαλβάρια και σκισμένα τζην, πάλι διθυρμβικές κριτικές θα παίρνατε για τη μουσική και το τρόπο που παίζεται και το ντύσιμο θα πέρναγε ντούκου, έστω κι αν και η εικόνα παίζει ρόλο.

Όλα υποκειμενικά είναι, απ το είδος της μουσικής, την εμφάνιση κλπ κλπ. Το μόνο που είναι αντικειμενικό και κανένας δεν σας είπε κάτι κακό, είναι η βιρτουοζιτέ σας.

Οπότε μη πέφτεις στη παγίδα και κράτα ότι νομίζεις από καλοπροαίρετους σχολιαστές, που νομίζω ΟΛΟΙ, ήταν τέτοιοι στο θέμα που έθεσες.Είστε γκρουπάρα συνεχίστε κάνοντας ότι καλύτερο με επιτυχία.

No one wants an alien

Επειδή έγινε αναφορά στη παρατήρησή μου, περί του κιθαρίστα ;D ;D ;D

Δεν το έκανα για να το κάνω θέμα, απλά μου χτύπησε περισσότερο απ όσο χτύπησε στους άλλους το ''ξεκάρφωτο'' παρουσιαστικό του μπασίστα.

Η αλήθεια είναι πως προτιμώ το διαφορετικό, έστω και κοινότυπο, απ' το ''ντεμέκ'' 8)

Πάντως δεν νομίζω Τόλη ότι κάποιος απ τα παιδιά που την ''είπαν'' είχαν πρόθεση να θίξουν. Αν πχ έβγαιναν 5 μαλλιάδες με σαλβάρια και σκισμένα τζην, πάλι διθυρμβικές κριτικές θα παίρνατε για τη μουσική και το τρόπο που παίζεται και το ντύσιμο θα πέρναγε ντούκου, έστω κι αν και η εικόνα παίζει ρόλο.

Όλα υποκειμενικά είναι, απ το είδος της μουσικής, την εμφάνιση κλπ κλπ. Το μόνο που είναι αντικειμενικό και κανένας δεν σας είπε κάτι κακό, είναι η βιρτουοζιτέ σας.

Οπότε μη πέφτεις στη παγίδα και κράτα ότι νομίζεις από καλοπροαίρετους σχολιαστές, που νομίζω ΟΛΟΙ, ήταν τέτοιοι στο θέμα που έθεσες.Είστε γκρουπάρα συνεχίστε κάνοντας ότι καλύτερο με επιτυχία.

E ναι ρε πουστη αυτο το θρεντ τραβηξε τοσο για το ντυσιμο της μπαντας και οχι για το λαλα,Ελεος.δηλ.Και μενα δεν μου αρεσει το ντεμεκ κυριλε παιζω τζαζ στυλ αλλα δεν σχολιασα .Ντυνεσαι οπως γουσταρεις και παιζεις οτι γουσταρεις.Ξερω αυτο ειναι αντιθετο με το μιουζικ ιντουστρυ ,αλλα ΝΑ.Δεν καταλαβα επειδη παιζω τζαζ πρπει να ειμαι κουστουματος ή επειδη παιζω ροκ εν ρολλ πρεπει να μαι χυμα.Οπως γουσταρει.Εγω πχ τον μπασιστα τον γουσταρα με χιλια ,με το ολο στυλ.Το οτι δεν κολουσε δεν φταιει το παληκαρι οι αλλοι φταινε που την ειδαν κυριλε,αχχαχαχαχα.Ετσι για να τους την μπουμε και στο ματι στους κυριλεδες.Μπορω να βγω λαιβ οπως μου κανει κεφι και οπως αισθανομαι καθε φορα,αμα θες να παιξεις το παιχνιδι της μπιζνας τοτε για δεν βαζεις και λιγο νερακι στην μουσικη σου σιγα σιγα ,γιατι δεν αφηνεις το δαχτυλο να προχωρει και να παει στην ξεφτιλα.Πανω απο ολα παιζουμε για να γουσταρουμε.Αλλα μαλον αυτα τα κοληματα για ντυσιματα και στυλ αρχιζουν να παιζουν οταν η μπαντα παιζει καλα.Αν δεν επαιζε σιγα μην ενοιαζε τον ενα και τον αλλο τα μαλια του ενος η το φλωρικο σουετερ του αλλου.Αλλα αφου η μπαντα παιζει καλα πρεπει να τους κανουμε Μπιτλς στο στυλ ,φλωρους στη συμπεριφορα και εν τελη ξενερωτουλιδες ως προς τη μουσικη για να πουσησουν.Λευτερια στο μπασιστα λοιπον,στους μαλιαδες ,και εν τελη στο ροκ εν ρολλ ως αποψη και σταρχιδιαμολ παρα ως μουσικο ειδος στην προκειμενη.Μπορει να ειμαι λιγο οφ τοπικ αλλα την επομενη θα ερθω με τον κηδεμονα μου και το κουστουμακι μου με στενη μαυρη γραβατουλα και θα ζητησω συγνωμη.Μεχρι τοτε παιξτε μουσικουλα που το κανετε μια χαρα και τα αλλα τα σκεφτεστε οταν σας πλησιαζει το δαχτυλο της εταιριας που θα σας κανει να λαμψετε?

If I don't doit somebody else will

Βαλε καμμια ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ γιατι αυτα που εγραψες μονο απο γιογκι βουντου με οραση γερακιου μπορουν διαβαστουν .

Α και ΞΥΡΙΣΟΥ...

http://www.noiz.gr/index.php?topic=201858.msg818335;topicseen#new

;D ;D ;D ;D ;D ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Βαλε καμμια ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ γιατι αυτα που εγραψες μονο απο γιογκι βουντου με οραση γερακιου μπορουν διαβαστουν .

Α και ΞΥΡΙΣΟΥ...

http://www.noiz.gr/index.php?topic=201858.msg818335;topicseen#new

;D ;D ;D ;D ;D ;D

xexexexexe.Νικο ειμαι ξυριζομαι φιλε,Δεν το'χω το μουσι καθολου.χεχε

If I don't doit somebody else will

Εγώ θα λεγα να περίμενε να περάσει η νύχτα και το αλκοόλ πριν γράψει αλλά εντάξει τώρα, αφού έγινε....  ;D

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου