Προς το περιεχόμενο

Stage fright

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

Για να ‘μαι  δίκαιος στη σύζυγο αρέσουν κάποια κομμάτια από Cat Stevens και κάποια από Pink Floyd αλλά μόνο στις μέρες που με συμπαθεί.

Μπορεί να φταίει ότι έχεις γράψει καμμιά δεκαπενταριά τραγούδια για την Άννα και κανένα για τη γυναίκα σου που τι λένε Μαρία (???)... Μυστήρια πλάσματα οι γυναίκες!  ;D ;D ;D ;D ;D
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Χμμμ...

Καλή επιτυχία στο πάρτι (και δεχόμεθα τις μπύρες και με courier)  ;D 

Σε τέτοιες αντικοινωνικές δηλώσεις προβαίνεις άθλιε Πουρουπουπού και μετά ο κακεντρεχής  γεροαντιδήμαρχος του Ψινάκη με κατηγορεί πως θα σε κολλήσω αστάθεια και πως θα κάνουν φεστιβάλ τραγουδιού στο δήμο με αλκοολικό μπασίστα  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Αααχ!Τι μου θύμισες!!

Πάνε 53 μέρες απο την πρώτη μου φόρα στο σανίδι.... σαν χθές είναι!! :P :P

Εχθές που είδα το θέμα είχα γράψει ένα καλύτερο κειμενάκι για το πως πήγε, που είχα ψύξη και δεν έστριβα... που ετρεμάν τα χέρια μου και τέτοια... η σύνδεση μου δεν μου επέτρεψε να το ποστάρω... καλύτερα τα έχουν πεί όλα οι άλλοι πολύ πιο όμορφα απο εμένα!

Να θυμάστε πάντα οτι το κάνετε για να περάσετε εσείς καλά και να κάνετε μια ομορφιά (κλεμμένο απο ΛεΠα)!

Όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα!

Μυστήρια πλάσματα οι γυναίκες!  ;D ;D ;D ;D ;D

+100000

Εμένα η δικία μου με ξαναερωτεύτηκε απο όταν ανέβηκα στο σανίδι... :P

Όχι μόνο γκρίνια δεν έχω για πρόβες και λαιβ (που ποτέ δεν είχα) αλλά με προτρέπει κιόλας!

Καλή αρχή!

• Moderator

Σε τέτοιες αντικοινωνικές δηλώσεις προβαίνεις άθλιε Πουρουπουπού και μετά ο κακεντρεχής  γεροαντιδήμαρχος του Ψινάκη με κατηγορεί πως θα σε κολλήσω αστάθεια σταθερότητα και πως θα κάνουν φεστιβάλ τραγουδιού στο δήμο με αλκοολικό αντί αλκοολικό μπασίστα  ;D ;D ;D

Τέτοιος τρισάθλιος μονοφαγάς είσαι...

Δεν χρησιμοποίησα τυχαία το «δεχόμεθα», σκέφτηκα και τα φιλαράκια μου  ;)

Αλλά έτσι είναι φίλος... Άμα δεν πας με την... σταθερότητα θες όλες τις μπύρες για πάρτη σου  ;D

all this has happened before and will happen again

πές του να δεί στο you tube "Iron Maiden:The early years" στο οποίο ολόκληρος Steve Harris δηλώνει πως σε κάποιο αρχικό live έπαιξε το intro τόσο λάθος που κανείς στη μπάντα δεν κατάλαβε πως άρχισε να παίζει το τραγούδι........

Τέτοιος τρισάθλιος μονοφαγάς είσαι...

Δεν χρησιμοποίησα τυχαία το «δεχόμεθα», σκέφτηκα και τα φιλαράκια μου  ;)

Άστα 7 και πιάσε κείνα, μοναχοφάη, χρησιμοποιείς πληθυντικό ευγενίας, ίσα για να μας δείξεις πως είσαι αριστοκράτης-τεχνοκράτης-μουζικάντης κλπ κλπ, σε αντίθεση με ημάς τους απλούς και αμόλυντους λαικούνενες τροβαδούρενες.

Ντροπής δλδ λαίμαι ελιτιστή περφεξιονίστα, είμεθα πανκ, Σαντινίστα λαίμαι, θα καείς εις τη κόλαση,ρεβιζιόνα κλαρωτή λαίμαι

No one wants an alien

@ Mustafank et al

Ωραίο νήμα, το φτχαριστεμαι. Φρέσκο, δροσερό, με χιούμορ, (λαιμαι τωρα), και... to the point.  

Τα 2 posts του Terry τέλεια  - συμπυκνωμένη σοφία - θα τα κάνω stick.

Πέρα απο ολα, πες στον κιθαρίστα σας να θυμάται: Το ταξίδι της έκθεσης στο κοινό ΑΞΙΖΕΙ το αναπόφευκτο μαρτύριο του άγχους των πρώτων παραστάσεων. Take the ride. Θα το φχαριστηθειτε.

Κατα τα λοιπά... οτι είπε ο audiokostas: "είμαστε, δεν είμαστε, τίποτε δεν είμαστε, βρε" ...

Μα τι λέω?

Εδιτ

Μπορεί να φταίει ότι έχεις γράψει καμμιά δεκαπενταριά τραγούδια για την Άννα και κανένα για τη γυναίκα σου που τι λένε Μαρία (???)... Μυστήρια πλάσματα οι γυναίκες!  ;D ;D ;D ;D ;D

Μαρία B.? δες αριστερά στην οθόνη  ;)

Ξανά εδιτ... Φτου σου, πήδηξα σελίδα στο διάβασμα...

Καταλαβαίνεις λοιπόν τώρα,γιατί δεν μου αξίζει κανένα ακροατήριο, πλην αρκούδων, αγριογούρουνων και ζαρκαδιών ε? ;D ;D ;D ;D

Μόνο μη με πάρουν πρέφα τπτ οικολόγοι και με πάνε μέσα για κακοποίηση άγριας πανίδας  ;D ;D ;D

;D ;D ;D

;D ;D ;D

;D ;D ;D

Ωραίο νήμα, το φτχαριστεμαι. Φρέσκο, δροσερό, με χιούμορ, (λαιμαι τωρα), και... to the point.  

Τα 2 posts του Terry τέλεια  - συμπυκνωμένη σοφία - θα τα κάνω stick.

Είσαι γκέι ρε  ;D

Πέρα απο ολα, πες στον κιθαρίστα σας να θυμάται: Το ταξίδι της έκθεσης στο κοινό ΑΞΙΖΕΙ το αναπόφευκτο μαρτύριο του άγχους των πρώτων παραστάσεων. Take the ride. Θα το φχαριστηθειτε.

Και σαδομαζοχιστής λαίμαι

Κατα τα λοιπά... οτι είπε ο audiokostas: "είμαστε, δεν είμαστε, τίποτε δεν είμαστε, βρε" ...

Μα τι λέω?

Είπαι τέτοια φιλοσοφί ο βλούζμαν? 8)

Πουρουπουπού πάρε θέση ως προς τον υποψήφιο συνάδελφο λαίμαι τώρα

No one wants an alien

Πουρουπουπού πάρε θέση ως προς τον υποψήφιο συνάδελφο λαίμαι τώρα

Samy, μη μου κολας... Θα σου στείλω τον Χρυσογελο...

ΟΧΙ στο κυνήγι των αγριογούρουνων με 13αρες

Samy, μη μου κολας... Θα σου στείλω τον Χρυσογελο...

ΟΧΙ στο κυνήγι των αγριογούρουνων με 13αρες

Με αρέσει μπρε άντρα που θες να παίξεις και βάζο ;D ;D ;D ;D

Έπιασες μια φορά στη ζωή σου αντρίδικη μπουθάρα με 13άρες και χ@στηκες...................Ουυυυυυυυυυυυυυυ χορδοσφίχτη του κανα-πέος  ;D ;D ;D

No one wants an alien

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου