Προς το περιεχόμενο

Αγορά Κιθάρας Jackson Soloist slx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταπληκτική κιθάρα!!Είμαι σε δίλημμα μεταξύ αυτής και της ML-2 του Chappers.

Παιδιά στην τιμή προσθέστε μεταφορικά και επιβάρυνση για αλλαγή συναλλάγματος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Moderator

Yeap.Τα μεταφορικά ωστόσο,επειδή θα την πάρω από την Andertons Music Store,δεν θα είναι και τόσο πολλά.Είναι 13 ευρώ.

More is more. Yngwie Malmsteen

Yeap.Τα μεταφορικά ωστόσο,επειδή θα την πάρω από την Andertons Music Store,δεν θα είναι και τόσο πολλά.Είναι 13 ευρώ.

Θελω review. Σε κάποιο βιντεο είδα και τον chappers με μία κιθάρα που είχε αυτό το τελεκάστερ headstock αλλά όχι ανάποδα.Άμα βγάλει κάτι τετοιο θα γουστάρω τρελά.Ως τώρα αυτό το ανάποδο με απωθει  :P

• Moderator

Ας κάνουμε ένα θέμα για μας,γιατί το σκίσαμε το θέμα του παιδιού!!Χίλια συγγνώμη,ειλικρινά!  :)

More is more. Yngwie Malmsteen

όχι ρε μια χαρά είναι. Δώσαμε αρκετές επιλογές. Αν και να σου πω για μια μεταχειρισμένη θα πήγαινα. Τοσες jacksons έχουν οι αγγελίες.

ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΤΣΙΜΠΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ.

;D ;D

Edit:

Aυτή η κούκλα εδώ πατάει κάτω την Ibanez 1570  ;D

37450_129611327070413_5346194_n.jpg.6d9d3a7fc6c50216de73d8351d59e96f.jpg

Eιναι πιο μέσα στο budget του. Εγώ έχω πιάσει στα χέρια μου νομίζω δέκα. δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. έχεις δοκιμάσει πολλές ibanez. Οι prestige κι αν φαίνονται φτηνές. Ειδικά η 1570 που έχω εγώ. Τονίζω το φαίνονται. Ακόμα και η 2550 ΦΑΙΝΕΤΑΙ φτηνή.Αυτή που πόσταρα είναι πενέμορφη με φινιρίσματα που μόνο στο custom shop της ibanez τα βλέπεις. Δες και ένα review με τον tom quale

http://licklibrary.ceros.com/iguitarmag/greg-howe-guitar-interactive-magazine/issue18/page/64

Δε νομίζω ότι φαίνεται φτηνή.

Η προσωπική μου εμπειρία με άπειρες ibanez δοκιμές άλλο λέει. Ειδικά τα περίεργα φινιρίσματα με νερά κλπ μόνο σε ακριβά όργανα πρέπει να τα προτιμάει κανείς. Δυστυχώς τα πολλά flames σε κιθάρες του 500άρικου αλλιώς φαίνονται στις φωτό και αλλιώς από κοντά. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και η δική μου είναι ότι αν κάποιος θέλει ibanez, τότε μόνο prestige.

Η προσωπική μου εμπειρία με άπειρες ibanez δοκιμές άλλο λέει. Ειδικά τα περίεργα φινιρίσματα με νερά κλπ μόνο σε ακριβά όργανα πρέπει να τα προτιμάει κανείς. Δυστυχώς τα πολλά flames σε κιθάρες του 500άρικου αλλιώς φαίνονται στις φωτό και αλλιώς από κοντά. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και η δική μου είναι ότι αν κάποιος θέλει ibanez, τότε μόνο prestige.

OXI AΠΑΡΑΙΤΗΤΑ...

Μπορείς να βρείς Japan παλιά RG μοντ 92-98 που τις prestige τις σημερινές τις έχει για πρωινό  ;)

Μια τέτοια έπεσε στα χέρια μου πριν 2 χρονια απ τις αγγελίες με 300€

Και δεν μιλάω για φινίρισμα αλλά για ΗΧΟ!!

OXI AΠΑΡΑΙΤΗΤΑ...

Μπορείς να βρείς Japan παλιά RG μοντ 92-98 που τις prestige τις σημερινές τις έχει για πρωινό  ;)

Μια τέτοια έπεσε στα χέρια μου πριν 2 χρονια απ τις αγγελίες με 300€

Και δεν μιλάω για φινίρισμα αλλά για ΗΧΟ!!

Θα φταίνε τα κσύλα που είναι παλιά και αναπνέουν  ;D ;D ;D

Mια χαρά φινιρισμα έχουν οι premium  ;D

Aν θες σώνει και καλά soloist κοίτα και κατά charvel μεριά

http://charvel.com/en-GR/guitars/?section=desolation&bodyShape=Soloist%E2%84%A2#desolation-body

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου