Mike G Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2014 Καταπληκτική κιθάρα!!Είμαι σε δίλημμα μεταξύ αυτής και της ML-2 του Chappers. Παιδιά στην τιμή προσθέστε μεταφορικά και επιβάρυνση για αλλαγή συναλλάγματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2014 Yeap.Τα μεταφορικά ωστόσο,επειδή θα την πάρω από την Andertons Music Store,δεν θα είναι και τόσο πολλά.Είναι 13 ευρώ. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimi Ts. Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2014 Καταπληκτική κιθάρα!!Είμαι σε δίλημμα μεταξύ αυτής και της ML-2 του Chappers. κι εγω ζαχαρωνω την ML2 goldtop εχει και σκληρη θηκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2014 Yeap.Τα μεταφορικά ωστόσο,επειδή θα την πάρω από την Andertons Music Store,δεν θα είναι και τόσο πολλά.Είναι 13 ευρώ. Θελω review. Σε κάποιο βιντεο είδα και τον chappers με μία κιθάρα που είχε αυτό το τελεκάστερ headstock αλλά όχι ανάποδα.Άμα βγάλει κάτι τετοιο θα γουστάρω τρελά.Ως τώρα αυτό το ανάποδο με απωθει :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2014 Ας κάνουμε ένα θέμα για μας,γιατί το σκίσαμε το θέμα του παιδιού!!Χίλια συγγνώμη,ειλικρινά! :) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2014 όχι ρε μια χαρά είναι. Δώσαμε αρκετές επιλογές. Αν και να σου πω για μια μεταχειρισμένη θα πήγαινα. Τοσες jacksons έχουν οι αγγελίες. ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΤΣΙΜΠΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ. ;D ;D Edit: Aυτή η κούκλα εδώ πατάει κάτω την Ibanez 1570 ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2014 Eιναι πιο μέσα στο budget του. Εγώ έχω πιάσει στα χέρια μου νομίζω δέκα. δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. έχεις δοκιμάσει πολλές ibanez. Οι prestige κι αν φαίνονται φτηνές. Ειδικά η 1570 που έχω εγώ. Τονίζω το φαίνονται. Ακόμα και η 2550 ΦΑΙΝΕΤΑΙ φτηνή.Αυτή που πόσταρα είναι πενέμορφη με φινιρίσματα που μόνο στο custom shop της ibanez τα βλέπεις. Δες και ένα review με τον tom quale http://licklibrary.ceros.com/iguitarmag/greg-howe-guitar-interactive-magazine/issue18/page/64 Δε νομίζω ότι φαίνεται φτηνή. Η προσωπική μου εμπειρία με άπειρες ibanez δοκιμές άλλο λέει. Ειδικά τα περίεργα φινιρίσματα με νερά κλπ μόνο σε ακριβά όργανα πρέπει να τα προτιμάει κανείς. Δυστυχώς τα πολλά flames σε κιθάρες του 500άρικου αλλιώς φαίνονται στις φωτό και αλλιώς από κοντά. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και η δική μου είναι ότι αν κάποιος θέλει ibanez, τότε μόνο prestige. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2014 Η προσωπική μου εμπειρία με άπειρες ibanez δοκιμές άλλο λέει. Ειδικά τα περίεργα φινιρίσματα με νερά κλπ μόνο σε ακριβά όργανα πρέπει να τα προτιμάει κανείς. Δυστυχώς τα πολλά flames σε κιθάρες του 500άρικου αλλιώς φαίνονται στις φωτό και αλλιώς από κοντά. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και η δική μου είναι ότι αν κάποιος θέλει ibanez, τότε μόνο prestige. OXI AΠΑΡΑΙΤΗΤΑ... Μπορείς να βρείς Japan παλιά RG μοντ 92-98 που τις prestige τις σημερινές τις έχει για πρωινό ;) Μια τέτοια έπεσε στα χέρια μου πριν 2 χρονια απ τις αγγελίες με 300€ Και δεν μιλάω για φινίρισμα αλλά για ΗΧΟ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2014 OXI AΠΑΡΑΙΤΗΤΑ... Μπορείς να βρείς Japan παλιά RG μοντ 92-98 που τις prestige τις σημερινές τις έχει για πρωινό ;) Μια τέτοια έπεσε στα χέρια μου πριν 2 χρονια απ τις αγγελίες με 300€ Και δεν μιλάω για φινίρισμα αλλά για ΗΧΟ!! Θα φταίνε τα κσύλα που είναι παλιά και αναπνέουν ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2014 Mια χαρά φινιρισμα έχουν οι premium ;D Aν θες σώνει και καλά soloist κοίτα και κατά charvel μεριά http://charvel.com/en-GR/guitars/?section=desolation&bodyShape=Soloist%E2%84%A2#desolation-body Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση