fenderiarhs Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Ουσιαστικά το DD-20' date=' έχει 5+1 μνήμες ;) Προγραμματίζεις 5 μνήμες και έχεις και μια έτοιμη ρύθμιση στην επιλογή "Manual" οπότε στην πραγματικότητα έχεις 6 ;) [/quote'] 4+1....πως σου διεφυγε??? :D :D :D :D :D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Αυτο μήπως δεν είναι κακό για 40 ευρώ ? (δεν το εχω ακούσει, απλα σκέφτηκα ότι μοιάζει με κάποιο άλλο ... πολύ πιο ακριβό ;-) http://www.behringer.com/DR100/index.cfm?lang=ENG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 σκεφτηκα και την behringer προς στιγμη αλλα αποτελει παντελως ανγωστο κεφαλαιο και αν το επελεγα θα ηταν ουσιαστικα κινηση στα τυφλα......και πειτε με προκατειλημμένο, δεν της εχω τυφλη εμπιστοσυνη .... :? 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Αυτο μήπως δεν είναι κακό για 40 ευρώ ? (δεν το εχω ακούσει' date=' απλα σκέφτηκα ότι μοιάζει με κάποιο άλλο ... πολύ πιο ακριβό ;-) http://www.behringer.com/DR100/index.cfm?lang=ENG[/quote'] Ανέβηκαν οι τιμές τους ή μου φαίνεται; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Κάποια πεταλάκια κάνουν 20 ευρώ και κάποια άλλα 40 ευρώ. Δεν άλλαξαν οι τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση