Guru pipityri Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Κύριοι, καλό μήνα! Μοιράζομαι μαζί σας ένα τεμάχιο για βιολί, γραμμένο προ δεκαετίας περίπου. Τα σχόλια σας, όπως πάντα, ευπρόσδεκτα. :) https://dl-web.dropbox.com/get/%CE%95%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AE.wav?_subject_uid=304404827&w=AAD96I2OywmIm45jxLAGLGxpHtWJkRcEVvI_9lRBIRJuDw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 "Error (403) It seems you don't belong here! You should probably sign in. Check out our Help Center and forums for help, or head back to home." Κάτι πρέπει να ξεκλειδώσεις νομίζω! :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 OP Guru Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Ομολογώ πως ούτε κι εγώ, γιατί δε χρησιμοποιώ το box.net. Αλλά αν καταλαβαίνω καλά, έχεις ανεβάσει το αρχείο, όμως θέλει κάπως να επιλέξεις ότι μπορεί να το ακούσει και άλλος κόσμος, πέραν από εσένα. Αλλά δε ξέρω τίποτε άλλο γενικά. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω... Πάτα το share και βάλε το Link bro! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 OP Guru Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Το έκανα, αλλά αν κατάλαβα καλά θα πρέπει να το κατεβάσει κάποιος για να το ακούσει....τέλος πάντων, όποιος θέλει.. Your browser does not support the HTML5 audio tag https://www.dropbox.com/s/62wx1hty0magte9/%CE%95%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AE.wav Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Το έκανα, αλλά αν κατάλαβα καλά θα πρέπει να το κατεβάσει κάποιος για να το ακούσει.... Πατάς view full site και το κυκλωμένο Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Το κομμάτι είναι πολύ ωραίο και σχεδόν (τι σχεδόν δηλαδή) πρόκληση. Κάνω copy-paste περίπου την απάντηση που σου έγραψα όταν το πρωτοάκουσα, γιατί τα συναισθήματα που μου δημιούργησε είναι περίπου ίδια. Ίσως θα μπορούσε να υπάρχει ένα μέρος (υπάρχει, αλλά δεν είναι τόσο ευδιάκριτο όσο θα έπρεπε) κάπου στη μέση (ή πολλά μικρά τέτοια μέρη) αισθητής "χαλάρωσης" της έντασης (τέτοια ώστε να δίνεται η αίσθηση ότι όλα τα προηγούμενα ήταν κάτι παροδικό, ίσως και δημιούργημα της φαντασίας, μια στιγμή ενός ασυνείδητου που αυτονομείται όποτε αυτό θέλει και παίρνει το πάνω χέρι, κάτι πάντως ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ). Το μέρος αυτό ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ ΟΙΚΤΡΑ αργότερα (ξαναπερνώντας στην προηγούμενη αισθητική) που όλα πάλι είναι εκτός ελέγχου. Το ψιλοκάνεις στο 2:22, 2:29, 2:44-2:53 (δυστυχώς είναι προς το τέλος) και λίγο μετά όπου υπάρχει και αιωρείται η αμφιβολία για το τι συνέβη και μετά με τις παύσεις το τεστάρισμα (είναι όλα καλά ή θα το ξαναπάθω?). Μουσικά μιλώντας, είναι πολύ σύγχρονο σαν σύνθεση, και πολύ προσωπικό ταυτόχρονα. Ίσως κάπου χρειαζόταν όντως μεγαλύτερες παύσεις. Είσαι δημιουργός με balls. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Το κομμάτι μου άρεσε πάρα πολύ! Μου δημιούργησε ένα αίσθημα συνεχούς αγωνίας η οποία ίσως θα ήθελα με κάποιον τρόπο να εκτονώνεται μουσικά. Δεν ξέρω βέβαια πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό. Απλά λέω πώς αισθάνθηκα με το άκουσμα του κομματιού. Συγχαρητήρια! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2014 OP Guru Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ παιδιά που μπήκατε στον κόπο. Το κομμάτι ήταν στην πραγματικότητα μέρος μιας άσκησης που έπρεπε να κάνω. Θα ήταν το πρώτο μέρος ενός τριμερούς έργου. Το δεύτερο μέρος θα ήταν, Στράτο, αυτό που περιγράφεις. Για διάφορους λόγους δεν το προχώρησα. Τα υλικά που είχα οργανώσει είναι ευτυχώς καταγεγραμμένα λεπτομερώς, ίσως το ξανασκαλίσω το ζήτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση