26hint Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2014 Είχα διαβάσει κάτι σχετικό αλλα δε ξέρω που να το βρώ. Υποτίθεται οτι αμα μπείς απο το Γερμανικο ή οποιοδηποτε Ευρωπαικο e-bay και βρεις κάτι που τελικά ο αποστολέας ειναι απο Αμερική, ξεπερνας το θέμα του τελωνειου. Ισχύει κάτι τέτοιο; πχ http://www.ebay.de/itm/M-Audio-M-Track-Plus-w-iLok-2-/151313648271?pt=US_Computer_Recording_Interfaces&hash=item233aff0a8f_ Επίσης ο λογαριασμός μου πρεπει να ναι σε κάποιο ευρωπαικό e-bay και οχι στο αμερικάνικο για να ισχύσει αυτό ή είναι άσχετο. Ευχαριστώ για τον χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2014 Είχα διαβάσει κάτι σχετικό αλλα δε ξέρω που να το βρώ. Υποτίθεται οτι αμα μπείς απο το Γερμανικο ή οποιοδηποτε Ευρωπαικο e-bay και βρεις κάτι που τελικά ο αποστολέας ειναι απο Αμερική, ξεπερνας το θέμα του τελωνειου. Ισχύει κάτι τέτοιο; Iσχύει Επίσης ο λογαριασμός μου πρεπει να ναι σε κάποιο ευρωπαικό e-bay και οχι στο αμερικάνικο για να ισχύσει αυτό ή είναι άσχετο. είναι άσχετο…ένα είναι το Εbay Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2014 Iσχύει Πώς ακριβώς γίνεται αυτό; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2014 Πώς ακριβώς γίνεται αυτό; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση... Δεν ισχύει…δεν διάβασα σωστά.. γράψε λάθος…είμαι σε διαδικασία σύνθεσης!!!! 8) :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2014 Δεν ισχύει…δεν διάβασα σωστά.. γράψε λάθος…είμαι σε διαδικασία αποσύνθεσης!!!! 8) :D fixed ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση