Προς το περιεχόμενο

Perfect Distance

Jazzjoker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σας ευχαριστούμε για την ακρόαση και τα σχόλια.

Και για να γκρινιάξω και λίγο...

-Το μπάσο είναι λίγο "στον αέρα" σε σχέση με αυτά που τονίζουν τα τύμπανα.

-Αυτό το τόσο αναγνωρίσιμο απο αμέτρητες home studio παραγωγές "δωμάτιο", μέσα απο το οποίο ηχεί το ezdrummer, μου τη σπάει.  ;D

Ναι Γιώργο έχεις δίκιο και στα δύο. Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολήθηκα ιδιαιτέρως με το κομμάτι (έχει και κάτι χρονικά θεματάκια η κιθάρα του main theme). Πολλή ζέστη τα απογεύματα και τα βράδια έλειπα συνέχεια. Ευελπιστώ ότι θα το διορθώσω μες στο ΣΚ.

Η κιθάρα φοράει τους μαγνήτες που παρουσίασες; 

yep

και μια που το ανέφερες να πω ότι οι silver pickups έχουν πλέον τον πρώτο μεταπωλητή τους στην Αυστραλία: http://proguitarshop.com.au/ και είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν Ευρώπη και Αμερική γιατί το προϊόν του Νίκου παίζει άνετα μπάλα στην ανώτατη κατηγορία.

Να πω την αλήθεια, στο έμπα το θέμα με εκνεύρισε. Στο έβγα όχι, ίσα ίσα. Τρέχα γύρευε. :)

Μάλλον στο έβγα σκέφτηκες "τελειώνει το κομμάτι, γλιτώνουμε"  ;D οπότε το άκουσες με άλλο μάτι (το είδες με άλλο αυτί).

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό το αγόρι θέλει μαστίγωμα, γιατί ενώ έχει τη μελωδία μέσα του, σπαταλιέται στον ήχο και το θεαθήναι.....να βρούμε τη γωνία στο τετράγωνο κλπ κλπ.

Θα φας το κεφάλι σου λαίμαι  8)

No one wants an alien

Ωραίο progression ! Ωραίος ήχος στην κιθάρα(ως συνήθως). Και ωραίο σόλο επίσης.

2 πράγματα που θα απογείωναν το κομμάτι είναι (κατά τη γνώμη μου).

1)Να είχες δώσει λίγο παραπάνω προσοχή στο groove του μπάσου.

2) Να κάνεις uninstall το ezdrummer και να πάρεις το addictive drums! (Trust me  :) )

it's all about balance...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου