Jazzjoker Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Ένα καλοκαιρινό που γράφω τις τελευταίες μέρες και μου έχει βγάλει το λάδι γιατί με τη ζέστη που ξεκίνησε και πάλι, η ενασχόληση με τις εγγραφές είναι δύσκολη. Άσχετο αλλά πότε ξανάρθε καλοκαίρι ρε γαμώτο; Αυτή η σεζόν πέρασε αέρα. Υ.Γ. Ο ενισχυτής εδώ είναι ένας Laney CUB12R. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Τι έγινε βρε! Κι εσύ κι ο Vasmar ανεβάσατε πολύ όμορφα πράγματα σήμερα. Το κομμάτι μου άρεσε πάρα πολύ, βρίθει φαντασίας και δημιουργικότητας. Είναι δε (όπως πολλά που έχεις ανεβάσει) πανέξυπνο. Ο ήχος σου όμως δεν είναι θέμα εξυπνάδας, αλλά ικανότητας και προσωπικής σφραγίδας. Μπράβο ρε φίλε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Πολυ ωραιος ηχος! Πες μας αν θες και τον υπολοιπο εξοπλισμο (κιθαρα-μαγνητες, πεταλια)! http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Πολυ ωραιος ηχος! Πες μας αν θες και τον υπολοιπο εξοπλισμο (κιθαρα-μαγνητες, πεταλια)! Θένκιου Μάριε. Η κιθάρα είμαι μια τέλε με silver pickups. Πετάλια δεν παρεμβάλλονται, η βρώμα είναι του ενισχυτή. Το μόνο που μπήκε στις κιθάρες είναι λίγο βάθος μετά. Ο ήχος σου όμως δεν είναι θέμα εξυπνάδας, αλλά φυσικού κάλλους και εθνικού φρονήματος Με παραξένεψε το σχόλιό σου Στράτο αλλά το δέχομαι. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Με παραξένεψε το σχόλιό σου Στράτο αλλά το δέχομαι. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Σατανά! ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Με κάλυψε σε όλα ο φίλτατος Στράτος! Μπράβο κι από μένα Σπύρο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2014 Πάρα πολύ ωραίο θέμα και chord progression, Σπύρε. 8) :) Και για να γκρινιάξω και λίγο... -Το μπάσο είναι λίγο "στον αέρα" σε σχέση με αυτά που τονίζουν τα τύμπανα. -Αυτό το τόσο αναγνωρίσιμο απο αμέτρητες home studio παραγωγές "δωμάτιο", μέσα απο το οποίο ηχεί το ezdrummer, μου τη σπάει. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2014 Ωραιο και δροσερο με παρα πολυ ωραιο θεμα. Επισης κανει μπαμ απο χιλιομετρα το παιξιμο και ο τροπος που γραφεις,εχει "σφραγιδα" JJ οπου και να σ'ακουσει καποιος. Το μονο που εξαρχης μου φανηκε και του λογου μου λιγο"καπως",ειναι αυτο ακριβως που ανεφερε ο Long για το πως παταει το μπασο αλλα αμεσως μετα με παρεσυρε το παιξιμο και το κομματι και το ξεχασα εντελως.Ψιλα γραμματα,δευτερευον οργανο το μπασο. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ; Ευγε Σπυρε,one more time. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2014 Μπράβο Σπύρο. Ωραιότατη μελωδία/ παίξιμο/ ήχος/ ατμόσφαιρα. Πίνω τον καφέ μου και σε απολαμβάνω 8) ΥΓ: Η κιθάρα φοράει τους μαγνήτες που παρουσίασες; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2014 Να πω την αλήθεια, στο έμπα το θέμα με εκνεύρισε. Στο έβγα όχι, ίσα ίσα. Τρέχα γύρευε. :) Το σόλο μου άρεσε πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση