Vasmar Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ πολύ που το ακούσατε και ρίξατε μια γνώμη !! Όσοι είπατε περι τυμπάνων,έχετε δίκιο.Ωστόσο το μέρος αυτό είναι περισσότερο σε μορφή οδηγού,για να το στείλω στον έμψυχο ντράμμερ και να πιάσει το feel του κομματιιού :) Τη συνέχεια ,του γενικότερου project αν όλα πάνε καλά ,θα την ακούσετε από Φθινόπωρο ,κανονικά ήχογραφημένη με full band!! @Στρατος/Σπυρος/Longshadow: Εννοείται ότι μετά μπαίνει στο B part 8) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2014 Σούπερ είναι! Μ'αρέσει που: Τα πληκτρα (που δεν ξέρω να παίζω ) Ενώ: με το μπασο πειραματίστηκα και το έπαιξα με το αριστερο χέρι σε B4 hammond Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2014 Funk me baby!!!!! Αναμένω και εγω συνεχεια!!!! :D www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2014 Εξαιρετικό. Τα ρυθμικά ΟΛΑ τα λεφτά. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 κατ'αρχας εχει groove με καλη ατακα γουσταρω τετοια πραματα.αλλα θα πω 2 πραματακια 1:αναμενω τα πολλα πνευστα που σιγουρα αντεχει 2:το στυλ του σολο φερνει το κοματι σε πιο τζαζ φαση οχι οτι δεν ειναι αξιολογο και δεν κολαει απλα εγω πιστευω οτι μαλακωνει το ''hard funk" keep on ;) papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Ωραιος Μπιλ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 ΠΟΛΥ καλό και με ωραιοτατο προγραμματισμο στα ντραμς. Ευγε νεε μου! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση