Vasmar Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Γεια και χαρά ! Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το "A" part, ενός κομματιού που γράφω για ένα επερχόμενο project :) Είναι μια μικρή αλλά αντιπροσωπευτική γεύση θα έλεγα,με εξαίρεση τα πνευστά που θα μπουν όταν...μαζέψουμε τους πνευστούς ;D Σχολιάστε ελεύθερα ό,τι σας κατέβει ! Στα τεχνικά τώρα. Όλα γραμμένα από εμένα κάπως πρόχειρα .Τα drums midi programmed. Τα πληκτρα (που δεν ξέρω να παίζω ) παιγμένα με midi controller και B4.Τέλος ,με το μπασο πειραματίστηκα και το έπαιξα με το αριστερο χέρι σε B4 hammond vsti περασμένο και από λίγο distortion! Αυτά.. Καλή ακρόαση κι ελπίζω να σας...κουνήσει ;) https://soundcloud.com/vasmar/incomplete-hard-funk-01 it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Πάρα πολύ ωραίο είναι και groovy! Δώσε πολύ σημασία στις κρουστές του ρυθμικού μέρους για να απογειώσουν το κομμάτι. ;) Αναμένω τη συνέχεια! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Πολλά υποσχόμενο, αλλά θέλει πολλή δουλειά ακόμη. Πολύ βάθος στην "ντραμς", πολύ ωραίος ήχος και παίξιμο (ημιτελής)σόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Μπράβο ρε Βασίλη. Ακριβώς το στυλ που μου αρέσει. Εκεί που το έκοψες, εγώ θα έβαζα αλλαγή τονικότητας στην αρμονία για συνέχεια του θέματος. Ωραίος! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Εκεί που το έκοψες, εγώ θα έβαζα τονική αλλαγή στην αρμονία για συνέχεια του θέματος. Σώπα! Σούπερ είναι Βασίλη. Πολύ καλή δουλειά στα τύμπανα εκτός των άλλων. Αναμένουμε την ολοκλήρωση. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Σώπα! Διαφωνείς φίλως? ;D Αφού φωνάζει το κομμάτι. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Αναμένουμε τη συνέχεια :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2014 Διάβασα παραδίπλα από τον Φιούζιο αυτό: «Κι εσύ κι ο Vasmar ανεβάσατε πολύ όμορφα πράγματα σήμερα.» Και σκέφτηκα, για να το λέει ο Στράτος θα υπάρχει ζουμί εδώ. Ουάοοο, έκπληκτος. Έτσι φίλος, βάρα γκρούβα και δώστου να καταλάβει. Περιμένω τη συνέχεια. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2014 Ωραία groova! 8) Αν και τα τύμπανα που προσπαθούν να μιμηθούν 60's mono ηχογράφηση, με κούρασαν ηχητικά μετά απο κάποιο σημείο. (είναι αρκετά harsh) Εκεί που το έκοψες, εγώ θα έβαζα αλλαγή τονικότητας στην αρμονία για συνέχεια του θέματος. Now take it to the bridge!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2014 i got you :) ωραια groovia! για τα δικα μου γουστα θα θελα να παιζουν πιο λιγα τα τυμπανα και το μπασο A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση