Προς το περιεχόμενο

Αν σου έγραφα ένα ποίημα.Τζονι.Τ

Johnny.T

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ντροπής Γιώργη, εγώ απ αυτά που έγραφαν, περίμενα στο τέλος να ακούσω καμια κιθάρα αλά Stooges  κι εσύ με βγήκες μέταλλο. Φτου σου Πυξ Λαξ, ντροπή και όνυδος.

Ξαναγράψτο με ακουστική και μια ηλεχτρική και χώσε στο τέλος ΠΑΝΩ στα φωνητικά έναν ashton να μικροφωνίζει λαίμαι  ;D

Δεν εχεις και αδικο ρε Σαμυ.

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον το ξαναεφτιαξα καπως το τραγουδι μετα και απο τις δικες σας προτροπες.Ειναι δεν ειναι τοσο του στυλ μου δεν παυει να ειναι δικια μου δουλεια και ηθελα να γινει οσο καλυτερο μπορει να γινει στην παρουσα.

https://app.box.com/s/0kd6j6hjxo4lity3hgkn

Ευχαριστω.

Εμένα μου άρεσε περισσότερο έτσι!

Το κάθε μέρος πλέον έχει το χώρο του και δεν μπλέκεται με τα άλλα. Το σόλο σου μου άρεσε πολύ! Ίσως σε ένα δυο σημεία να είχε ένα ελάχιστο θέμα με τον χρόνο αλλά δεν χάθηκε κι ο κόσμος.

Μπράβο και πάλι! :D

E ναι αφαιρεσα την μια ακουστικη απο το πρωτο μερος που μπλεκοτανε με την φωνη και στο δευτερο εκανα χωρο για το σολο.Απλα δεν επαιξα κατι καινουργιο ,εκοψα ενα σημειο απο το παλιο σολο.

Ευχαριστω παντως Δημητρο.

Γιωργη αν και δεν ειχα ακουσει το πρωτο,τουτο εδω εχει διαφορα προβληματακια με το χρονο,λιγη ξεκουρδισια στις κιθαρες μεταξυ των(trust me σ'αυτο,παντα ξεκουρδιστος παιζω ;D ;D) και τη φωνη του φιλου "μετεωρη" σε σημεια.Μη με παρεξηγας,ξερεις οτι ειμαι γκρινιαρης ρε γμτ.

Ομως,αν και δεν ειμαι του ειδους,νομιζω το κομματι μπορει να γινει καλο στο στυλ του αν εχεις τη διαθεση να το δουλεψεις λιγο ακομα και να το φτιαξεις.

Η φωνη σαν χροια δεν ειναι κακη για το ειδος,ταιριαζει.Ωραιες και οι πενιες στην ακουστικη(να 'ταν και πιο μεσα στο χρονο σε κατι σημεια θα ηταν σουπερ).

Επισης εχεις βρει πιστευω τον τροπο να ακουγονται τα κομματια σου αρκετα καλυτερα ηχητικα σε σχεση με παλαιοτερα,σημαντικο κι αυτο.

Επειδη ομως μ'εχει πιασει ο διαολας ;D ;D και παραγκρινιαξα σημερα,το πιο σημαντικο κατα τη γνωμη μου ειναι αν περασατε ωραια και γουσταρατε οταν το γραφατε.

Αν εγινε ετσι τα υπολοιπα Γιωργαρα περισσευουν.

Ωραίο κομμάτι για το είδος του. Όντως και μένα με πήγε σε mid 90s εντεχνο-ροκ.

Μεγάλη βελτίωση σαφέστατα στη 2η version. Η ακουστική παίζει πολύ ωραία αν και εξακολουθεί να είναι εκτός χρόνου σε κάποια σημεία, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα που δεν διορθώνεται.

Δίνω την ψήφο εμπιστοσύνης μου στην μεταφορά του βρώμικου σόλο πριν από τους στίχους. Το μόνο που θα πρόσθετα είναι κάποιες κιθαριστικές φράσεις στα κενά των φωνητικών. Μιλάω για το "βρώμικο" κομμάτι πάντα.

All in all, ωραία ιδέα και ωραίο τραγούδι!  :)

Υπάρχουν διάφορα χρονικά θεματάκια...

Ίσως σε ένα δυο σημεία να είχε ένα ελάχιστο θέμα με τον χρόνο...

τουτο εδω εχει διαφορα προβληματακια με το χρονο...

εξακολουθεί να είναι εκτός χρόνου σε κάποια σημεία...

Γιώργη, βιάζεσαι.  ;) ;D

Φαίνεται να μην ήσουν relaxed όταν το έγραφες, τρέχεις μπροστά απο τα τύμπανα.

Ίσως αν το τέμπο ήταν 2-3 bpm πιο γρήγορο να βοηθούσε.

Σαν να έχεις το κομμάτι μέσα σου πιο γρήγορο απο την ταχύτητα που επέλεξες να παίζουν τα τύμπανα.

παιζει ομως να εκανα και καμια χαζομαρα με το τεμπο τρακ στο cubase μιας και το κομματι εχει δυο τεμπα .Μπορει να εφαγα κανα δυο bpm.ξερω γω οντως η ακουστικες ειναι οφ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου