Dreamdancer Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2014 Θα σου ελεγα να παρεις ενα YouRockGuitar σαν το δικο μου που ειναι για midi εχει αποσπωμενο λαιμο και σωμα και πιανει ελαχιστο χωρο αλλα στις....πλαστικες χαλαρες του χορδες ουτε ο Govan δεν μπορει να κανει σοβαρο alternate ;D.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2014 If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2014 Το οτι συγχρονως κανω και λιγη πλακα με αφορμη το περι "μ...κιας", μην θεωρησετε οτι τα γραφω μονο για να τα γραψω... Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2014 +1 για τύπου steinberger/hohner. και γω σκεφτόμουν να βρω μια μεταχειρισμένη να έχω και γενικά. Απλά νομίζω ότι αυτού του τύπου θέλουν συγκεκριμένες χορδές ??? Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2014 Πριν λίγους μήνες, είχα πάει στο Θησείο για ούζα με φίλους, άντρες και γυναίκες. Μετά τα ούζα λοιπόν, ακολούθησε η γνωστή βόλτα στον πεζόδρομο, με τους πλανόδιους πωλητές δεξιά και αριστερά, και το χάζεμα! Οι κοπέλες της παρέας σταματούσαν σε όποιο πάγκο είχε σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, βραχιολάκια, και όλα τα συναφή, χωρίς όμως να αγοράσουν τίποτα, απλά χάζευαν. Κάποια στιγμή, βλέπω ότι σε έναν πάγκο, ο "πωλητής" είχε μια hohner χωρίς ενισχυτή (και μάλιστα με τον Gk μαγνήτη της Roland) και έπαιζε (χωρίς ήχο) κοιτάζοντας τον κόσμο. Πάω προς τα εκεί και πιάνουμε την κουβέντα περί Fishman triple play, midi guitar, κλπ. Όσο μιλούσαμε, αυτός έπαιζε συνέχεια, μην δίνοντας σημασία στην κιθάρα, με κοιτούσε, μιλούσαμε, και τα χέρια του (δεξί και αριστερό) εκεί, στις χορδές. Μετά από κάποια ώρα συνομιλίας, και αφού είχε μαζευτεί και όλη η παρέα γύρω και έλεγα ότι θα με μπινελικώσουν που τους καθυστερούσα, ακούω ένα "αυτό πόσο κάνει?" από μια κοπέλα της παρέας. Το αποτέλεσμα? Πήραν όλες οι κοπέλες από ένα δαχτυλίδι από αυτόν. Συμπέρασμα. Δεν ξέρω αν βοηθάει τα δάχτυλα, αλλά σίγουρα θα κάνετε τρελές πωλήσεις. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosko Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2014 Τώρα είδα ότι ξέχασα να βάλω το link της hofner shorty :o στο ποστ μου και επανέρχομαι για την περίπτωση που τυχόν πέρασε απαρατήρητη η πρότασή μου (εγώ την έχω σε ροζ αλλά δεν το βλέπω πια στο θωμά). http://www.thomann.de/gr/hoefner_shorty_bl.htm Ιντονέησον ημάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2014 Καλή φαση η shorty. Απο ζυγισμα πως ειναι; Καθεται σωστά οταν παίζεις; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosko Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2014 Στα συν: - ότι χωράει πραγματικά ανάμεσα στο κάθισμα του οδηγού και στην πόρτα του αυτοκινήτου. Την αγόρασα όταν απέκτησα το πρώτο παιδί, οπότε και στις διακοπές ήταν αδύνατο να μεταφερθεί οποιαδήποτε άλλη κιθάρα - ότι γενικώς (μετά από ένα καλό setup και περιποίηση γιατί από το Θωμά μου είχε έρθει σαν τόξο και με την ταστιέρα γεμάτη σκόνη) παίζει μια χαρά και δεν έχει θέματα intonation κλπ. Μάλιστα unplugged ακούγεται αρκετά δυνατά. - ότι το scale της είναι κανονικό - ότι τα ηλεκτρικά της λειτουργούν (εκεί δεν είχα υψηλές απαιτήσεις από ήχο κλπ. και δεν την έχω τεστάρει σοβαρά σε κανονικό ενισχυτή τόσα χρόνια αλλά παίζω μόνο σε διακοπές με κάποιο netbook ή με ένα vox amplug ανάλογα με την περίσταση) Στα πλην: - ότι το δεξί χέρι δεν ακουμπάει όπως ακουμπάει σε μια κανονική κιθάρα αλλά είναι λίγο στον αέρα. Αν παίζεις όρθιος με ζώνη δεν είναι πολύ ενοχλητικό γιατί το χέρι κάθεται πιο φυσικά και τη ρυθμίζεις στο ύψος που σε βολεύει. Αν παίζεις καθιστός είναι λίγο πιο δύσκολο γιατί όταν την ακουμπάς στο μπούτι οι χορδές έρχονται πιο χαμηλά απ'ότι αν η κιθάρα είχε κανονικό σώμα. Εκεί είναι καλύτερα σε στάση κλασσικής (στο αριστερό μπούτι). Ακόμα και έτσι όμως με βοήθησε να βελτιώσω το alternate picking ένα καλοκαίρι κάνοντας ασκήσεις τα μεσημέρια που κοιμόντουσαν τα μικρά. - κάνει λιγάκι neck dive αφού το σώμα είναι πιο ελαφρύ από το λαιμό. με μια καλή ζώνη πάντως δεν είναι πολύ ενοχλητικό. Γενικά είμαι ευχαριστημένος. Ιντονέησον ημάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosko Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2014 Τώρα με την κρίση που κόψαμε και τις διακοπές, λέω να την παρω στο (δικηγορικό) γραφείο και να την έχω καβάτζα για κανένα διάλειμμα στις δύσκολες ώρες που ξεμένω αργά 8) Ιντονέησον ημάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Τώρα είδα ότι ξέχασα να βάλω το link της hofner shorty :o στο ποστ μου και επανέρχομαι για την περίπτωση που τυχόν πέρασε απαρατήρητη η πρότασή μου (εγώ την έχω σε ροζ αλλά δεν το βλέπω πια στο θωμά). http://www.thomann.de/gr/hoefner_shorty_bl.htm Να!! Αυτο μαλιστα! Αν δεν καταφερω να το κανω φθηνα και σωστα με το spare neck (γιατι κυριως εχω σκοπο το αριστερο χερι) αυτο φαινται αρκετα καλο ;) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση