marathon Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 ....γύρω στα 200 ευρώ Τώρα θα σου εξηγήσω γιατί είναι τζάμπα λεφτά αυτά τα κιτ. 1) Πιάνουν τα χέρια μου και έχω και κολλητήρι... α) Βαφή. Ο πιο φτηνός τρόπος είναι να περάσεις το σώμα με tru oil. Βέβαια όλα αυτά τα φτηνά κιτ, δεν έχουν και τα καλύτερα ξύλα και φαίνονται και τα 3-5-6 κομμάτια που το αποτελούν. Εάν αποφασίσεις να τη βάψεις θέλεις γύρω στα 50 ευρώ σε σπρευ β) Ηλεκτρικά. Άλλο ένα 50-70 στη καλύτερη των περιπτώσεων Σύνολο: 300-350 ευρώ για noname κιθάρα... 2) Δεν πιάνουν τα χέρια μου... Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε... ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κοσμάς1540725029 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 153,58 λίρες κομπλέ και με το ΦΠΑ μέσα....γύρω στα 200 ευρώ δηλαδη μπορεις να μου εξηγησεις ολη την διαδικασια απο την αρχη ? το παραγγελνω μετα πως το πληρωνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 το παραγγελνω μετα πως το πληρωνω ? Συμπληρώνεις τη φόρμα που βγαίνει όταν πατήσεις το κουμπί Add to Basket. Mετά πρέπει να έχεις πιστωτική κάρτα (Visa/Mastercard/Maestro/AMEX/JCB) ή λογαριασμό paypal. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση