Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Πρεπει να παραδεχτω οτι αν δεν ησουνα εσυ και καποιοι αλλοι που αλλαξαν το θεμα σε ''DP vs everyone else'' θα ειχε κλειδωθει πολυ ωρα πριν. Εγω το αλλαξα το θεμα? ::) Ακομα κι αν εγω δεν εγραφα τιποτα, ολο και καποιος θα βρισκοταν να απαντησει στα "Γκίλαν αρπάχτρα ξεφτίλισες τη μπάντα", "Δεν έχουν δικαίωμα λογου καν" και αλλα τετοια ωραια. Παρε ξανα το θρεντ απ'την αρχη. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Πρεπει να παραδεχτω οτι αν δεν ησουνα εσυ και καποιοι αλλοι που αλλαξαν το θεμα σε ''DP vs everyone else'' θα ειχε κλειδωθει πολυ ωρα πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Ας ειναι: 8) Εγω (και καποιοι αλλοι) αλλαξα(με) το θεμα? ::) Ή σκετο "καποιοι αλλοι" αλλαξαν το θεμα? Ακομα κι αν εγω δεν εγραφα τιποτα, ολο και καποιος θα βρισκοταν να απαντησει στα "Γκίλαν αρπάχτρα ξεφτίλισες τη μπάντα", "Δεν έχουν δικαίωμα λογου καν" και αλλα τετοια ωραια. Παρε ξανα το θρεντ απ'την αρχη. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Παιδιά ποιο είναι το θέμα της κουβέντας? Η purple Που παίζουν στα κατεχώμενα ή ο Waterfall που προσπαθει να υπερασπιστει την αξία της μπάντας που του αρέσει εναντίον όλων σας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Το έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν νομίζω. Γιατί πρέπει να μας ξαφνιάζει η επιλογή ενός συγκροτήματος να παίξει σε κατεχόμενα; Οι άνθρωποι δεν ασχολούνται με την πολιτική. Ούτε τους ενδιαφέρει αν κάποιοι πιστεύουν ότι τους χρησιμοποιούν κ.τ.λ. Την δουλειά τους κάνουν. Δεν βλέπω καμιά ασυνέπεια από μέρους τους. Διαμαρτυρήθηκαν ποτέ για την εισβολή των τούρκων; Έγραψαν πολιτικά τραγούδια για ανθρώπινα δικαιώματα; Όπως λένε κι οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι. A gig is a gig. Η παρανόηση αρχίζει όταν με αφέλεια πιστεύουμε ότι μια αγαπημένη μπάντα που με τα τραγούδια της μεγαλώσαμε αναγκαστικά πρέπει να πράττει σύμφωνα με κάποιους ηθικούς κανόνες που εμείς νομίζουμε ότι ασπαζόμαστε. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Το έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν νομίζω. Γιατί πρέπει να μας ξαφνιάζει η επιλογή ενός συγκροτήματος να παίξει σε κατεχόμενα; Οι άνθρωποι δεν ασχολούνται με την πολιτική. Ούτε τους ενδιαφέρει αν κάποιοι πιστεύουν ότι τους χρησιμοποιούν κ.τ.λ. Την δουλειά τους κάνουν. Δεν βλέπω καμιά ασυνέπεια από μέρους τους. Διαμαρτυρήθηκαν ποτέ για την εισβολή των τούρκων; Έγραψαν πολιτικά τραγούδια για ανθρώπινα δικαιώματα; Όπως λένε κι οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι. A gig is a gig. Η παρανόηση αρχίζει όταν με αφέλεια πιστεύουμε ότι μια αγαπημένη μπάντα που με τα τραγούδια της μεγαλώσαμε αναγκαστικά πρέπει να πράττει σύμφωνα με κάποιους ηθικούς κανόνες που εμείς νομίζουμε ότι ασπαζόμαστε. +1000 Έτσι είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Βρε atreu, εσύ ο ίδιος ποσταρες την απάντηση τους. Και δεν είπαν a gig is a gig, αλλά ότι έχουν παίξει και σε άλλες χωρες που έχουν conflict με άλλους. Σαν να λέει δηλαδή ότι η Κύπρος διαμάχεται με την Τουρκία για κάτι αμφίβολο, και οι ίδιοι κρατουν ουδετερη στάση. Ε...πως να το κάνουμε...δεν είναι έτσι...δεν είναι κονφλικτ Κυπρου-Τουρκιας, είναι κατοχή και μαζική δολοφονία. Αν δεν παίρνουν θέση γενικά κατά των εγκληματων, τότε τους έχουμε σουρει ήδη πολυ λίγα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Neeq, εάν σου έδιναν, ας πούμε, 100.000Ευ οι Ισραηλίτες για μιά συναυλία (Pink Floyd gigs ;D) στα "κατεχόμενα" της Παλαιστίνης, όλα πληρωμένα, θα πήγαινες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 οοπς, μας "γείωσες" Χάρη! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις