neeq Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2014 Δηλαδή ρε παιδιά, αν τους πει η Κυπριακή πλευρά, "σας δίνω ένα μύριο να παίξετε την επόμενη μέρα εδώ για την απελευθέρωση" δεν θα παίξουν? Θα παίξουν. Αφού είναι ή ηλίθιοι ή φραγκοφονιαδες :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2014 Ναι, αυτό είπα. Επίσης, ποια χώρα δέχθηκε εισβολή 40 χρόνια μετά; ??? Πρόσεξε τη διαφορά......έχεις ένα γκρουπ που αντιπαλεύει τους Βίλτις και δεν είναι αυτό που ξέρουμε σήμερα. Βάλε στο μυαλό σου πως έχουμε ψυχρό μπόλεμο, έχουμε μανατζαρέους ΚΑΙ ΔΕΝ είχαμε χούντα, χωρίς να οφείλει ο κάθε ογκλέζος μανατζαρέος, ή ο Ζαγκερίδης κλπ κλπ ......................40 χρόνια μετά μια εισβολή, είναι το ίδιο? Υπόψιν πως η υπόθεση Κύπρος, δυστυχώς με φαίνεται περίπλοκη και δεν θέλω να επεκταθώ, λόγο πολιτικών. No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2014 Θα παίξουν. Και θα σημαίνει αυτό βρε Νίκο ότι βάζουν λιθαράκι για την απελευθέρωση? :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2014 Ε δεν θυμαμαι και ποτε οι DP να ηταν και κανα επαναστατικο συγκροτημα για να τους νοιαζει και πολυ αν θα παιξουν στα κατεχομενα.Οι stones εν αντιθεση ηταν, το θελουν καποιοι δεν το θελουν ασχετα με το πως εξελιχθηκαν αργοτερα.Αρα δεν μου φαινεται και παραλογο να πανε .Δεν ατιμαζουν και την ιστορια τους ή τιποτα. Και στην τελικη ε ποσο μεγαλο συγκροτημα ειναι πλεον οι DP για ολους μας εδω μεσα αν εξερεσουμε καποιους συγκεκριμενους.Ελεος δηλ.Τους ζεπελιν να παρω ηταν πολυ μεγαλυτερη μπαντα για να μην μιλησω ξανα για τους stones. Σιγα μην τον νοιαζει τον Γκιλαν ή τους υπολοιπους η ισταρια κτλ.Τους εγινε η προταση τους εκατσαν τα μηδενικα και να η συναυλια.Τι αναλυετε τοση ωρα δηλ,γιατι πχ ο Καταρακτης ειναι φανατικος και με την λογικη του οι DP ειναι οτι βλεπει αυτος σε αυτους και οι αλλοι ή ειμαστε μαζι του σε αυτο ή ειμαστε ηληθιοι κτλ οπως ειχε γινει παλιοτερα παλι με μενα .Νταξει δεν νομιζω να αξιζει να ασχοληθει κανεις παραπανω .Το κανανε ,τι να γινει τωρα .Αναλυση 40 σελιδων,για να και τα γουστα του καθενος . Παντως οσον αναφορα τους μανατζερ,ειχα δει οτι ο Hendrix ειχε ενα μαφιοζο που ασε που τον ειχε ξεζουμησει καποιοι απο πισω τον κατηγορησαν ανοιχτα για τον δηθεν πνιγμο του Τιζμι,Ασε που μου εδωσε την αισθηση οτι ο Hendrix τον φοβοτανε .Αρα δεν μιλαμε και για τοσο αθωα φαρα το μανατζεριλικι των σταρ ,ροκ σταρ κτλ.Αλλα τελοσπαντων.Αυτα. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2014 Και θα σημαίνει αυτό βρε Νίκο ότι βάζουν λιθαράκι για την απελευθέρωση? :D Όχι, σημαίνει ότι είναι φραγκοφονιάδες ή ηλίθιοι. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2014 Όχι, σημαίνει ότι είναι φραγκοφονιάδες ή ηλίθιοι. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2014 Και θα σημαίνει αυτό βρε Νίκο ότι βάζουν λιθαράκι για την απελευθέρωση? :D Δεν υπάρχει αντιστοιχία των επιδιώξεων κάθε πλευράς για να τα συγκρίνουμε. Συμφωνούμε ότι οι ΔΠ θα έπαιζαν με την ίδια άγνοια σε κάθε συναυλία. Η κυπριακή κατοχη ομως αποτελεί ενα εν εξελίξει έγκλημα, με ανθρώπους (νεους ακομα) να έχουν χάσει δικούς τους για το σκοπο τον οποίο υπηρετουν μεσα στην άγνοια τους οι ΔΠ. Ε προφανως δεν είναι και το πιο κομψο πραγμα που θα μπορούσαν να κάνουν. Όχι, σημαίνει ότι είναι φραγκοφονιάδες ή ηλίθιοι. Ε αφου τα ξερεις, γιατι δεν τα λες στο δάσκαλο? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2014 Οικονομικά, ότι και να λέτε, οι DP, ΔΕΝ πιάνουν, ούτε μια τρίχα απ τους όρχεις του Ρον Γουντ, πόσο μάλλον του Τζάγκερ, του Γουότς και του Ρίτσαρντς. Και αυτο τι σημαινει? Οτι...πεινανε? Δηλαδη ή RS ή μπατιρης? Δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο? :P ΥΓ Το ότι οι Στόουνς κράτανε κάποια απ τα προσχήματα-δεν ξεχνώ τα καρναβάλια με τον Κλίντον και τους Ρώσους επενδυτές- είναι επειδή, όπως και να το κάνουμε, βαστάνε παραπάνω από κάτι τύπους σα το Γκίλαν και τη παρέα του..........αντικειμενικά με βάση τις χρηματιστηριακές αξίες και τα γήπεδα που γεμίζουν. Αντικειμενικά λαίμαι, όχι οπαδικά. Το τι βαστανε να μη σου πω.... ;D Απο λεφτα καλα πανε, απο μουσικη....αστα να πανε. Οσο για τα γηπεδα που γεμιζουν καθε...10 χρονια που θυμουνται να κανουν live, θα ηθελα να τους δω αν μπορουσαν να γεμιζουν καθε βραδυ εστω και το Half Note στην περιπτωση που εκαναν 150+ live το χρονο, καθε χρονο. Χλωμο ως απιθανο το κοβω. Αντικειμενικα και οχι οπαδικα να σου πω και γω οτι ο "Γκίλαν και τη παρέα του" παιζει μπροστα σε 10-20.000 κοσμο καθε βραδυ της περιοδειας, για πολλα πολλα χρονια, κατι που ειναι αθλος βεβαια. Αν οι Stones ετρωγαν στη μαπα τετοια υπερεκθεση, δεν θα γεμιζαν καθε βραδυ ουτε περιπτερο, my friend Samy. Κατι ξερουν και κανουν tour καθε...millenium. :P Ε δεν θυμαμαι και ποτε οι DP να ηταν και κανα επαναστατικο συγκροτημα για να τους νοιαζει και πολυ αν θα παιξουν στα κατεχομενα.Οι stones εν αντιθεση ηταν.. Απο την πολη ερχομαι.... Και στην τελικη ε ποσο μεγαλο συγκροτημα ειναι πλεον οι DP για ολους μας εδω μεσα αν εξερεσουμε καποιους συγκεκριμενους.Ελεος δηλ.Τους ζεπελιν να παρω ηταν πολυ μεγαλυτερη μπαντα για να μην μιλησω ξανα για τους stones. ...και στην κορφη κανελα. Johnny, αστο βρε αγορακι μου γιατι μ'αυτα που γραφετε σημερα θα χασουμε και τα λιγα μαλλια που μας εχουν μεινει. Ασε τους DP τι ειναι και τι δεν ειναι, το τι ειναι το ξερουν αυτοι που παρακολουθουν την πορεια τους και δεν εχουν στη δισκοθηκη τους ενα Best Of. Διαβασε παραπανω τι γραφω στον Samy, αφου δεν κανεις τον κοπο να ανοιξεις εστω το Wikipedia να διαβασεις τουλαχιστον 5 πραγματα για να μη γραφεις οτι 'ναι μετα. Αντε βαλε κανα βιντεο στο YouTube να δεις τη "μεγαλη" μπαντα (RS) που δεν μπορει να παιξει πλεον 5 νοτες στη σειρα και ξεφτιλιζεται στη σκηνη με τα καραγκιοζιλικια του "νεανια" Jagger. Και δεν ντρεπονται, μου θελουν και tour.... :-X Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Ειλικρινά... δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημά (μας). Από τότε που ήμουν έφηβος, κατέστη σαφές ότι οι μπάντες που ερχόντουσαν στην Ελλάδα (π.χ.) δεν είχαν κάποια επίγνωση της πολιτικής ή άλλης κοινωνικής κατάστασης στη χώρα, αλλά - και αν είχαν - για ποιον λόγο να ενδιαφέρονται; Ακόμη και στα κατεχόμενα, κάποιος πιτσιρικάς θα εμπνευστεί από αυτό που θα δει, και αυτό θα τον βοηθήσει να γίνει καλύτερος άνθρωπος, και να διεκδικήσει (όπως και εμείς υποτίθεται ότι κάνουμε) έναν καλύτερο κόσμο. Γιατί πρέπει να το στερηθεί αυτό; Επειδή εμείς οι Έλληνες θέλουμε από τους DP να υλοποιήσουν μία στάση που ως έθνος και ως κράτος δεν έχουμε επιδείξει με την απαραίτητη σαφήνεια; Και πάνω σε όλα αυτά, έχουμε την άσκοπη (με την έννοια ότι δεν μπορεί να τεκμηριωθεί) συζήτηση για το ρόλο του management σε αυτές τις αποφάσεις, και έναν καυγά για βλακείες, ενώ προφανώς αγαπάτε την ίδια μουσική. +1. Ελπίζω σε εναν κόσμο χωρίς κατεχόμενα - και αυτό αν ποτέ επιτευχθεί θα επιτευχθεί μέσα από τον πολιτισμό. Δεν καταλαβαίνω το γιατί να παίζουν οι DP μια συναυλία εκεί σημαίνει και αναγνώριση του καθεστώτος. Ίσως και αρκετοί από αυτούς που θα πάνε να δούνε τη συναυλια να διακατέχονται από παρόμοια συναισθήματα. Είναι προφανώς λεπτό το θέμα, αλλά προτιμώ μουσικούς και καλλιτέχνες να παίζουν μουσική και να τονίζουν πράγματα που ενώνουν το κόσμο παρά μιλιταριστές, παπάδες κτλ. Τώρα για το αν έχουν ανάγκη τα λεφτά, χαλαρώστε λίγο. Δεν είναι από τις πιο αγαπημένες μου μπάντες αλλά όταν τους είδα live πριν 3 χρόνια κάπου ήταν εμφανές ότι γούσταραν αυτό που έκαναν. Εδώ ο άλλος ειναι ταχυδρόμος(τυχαίο παράδειγμα, μη παρεξηγηθεί κανεις) και παίρνει σύνταξη και παθαίνει κατάθλιψη, φαντάσου να παίζεις κάθε τρίτη μέρα μπροστά σε χιλιάδες κόσμο επί χρόνια.. είναι δυνατόν να θες να αράξεις σπίτι σου; Τα λεφτά θα σου λείψουν; Δε νομίζω... προσωπική γνώμη πάντα :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Και αυτο τι σημαινει? Οτι...πεινανε? Δηλαδη ή RS ή μπατιρης? Δεν υπαρχει κατι ενδιαμεσο? :P Το τι βαστανε να μη σου πω.... ;D Απο λεφτα καλα πανε, απο μουσικη....αστα να πανε. Οσο για τα γηπεδα που γεμιζουν καθε...10 χρονια που θυμουνται να κανουν live, θα ηθελα να τους δω αν μπορουσαν να γεμιζουν καθε βραδυ εστω και το Half Note στην περιπτωση που εκαναν 150+ live το χρονο, καθε χρονο. Χλωμο ως απιθανο το κοβω. Αντικειμενικα και οχι οπαδικα να σου πω και γω οτι ο "Γκίλαν και τη παρέα του" παιζει μπροστα σε 10-20.000 κοσμο καθε βραδυ της περιοδειας, για πολλα πολλα χρονια, κατι που ειναι αθλος βεβαια. Αν οι Stones ετρωγαν στη μαπα τετοια υπερεκθεση, δεν θα γεμιζαν καθε βραδυ ουτε περιπτερο, my friend Samy. Κατι ξερουν και κανουν tour καθε...millenium. :P Απο την πολη ερχομαι.... ...και στην κορφη κανελα. Johnny, αστο βρε αγορακι μου γιατι μ'αυτα που γραφετε σημερα θα χασουμε και τα λιγα μαλλια που μας εχουν μεινει. Ασε τους DP τι ειναι και τι δεν ειναι, το τι ειναι το ξερουν αυτοι που παρακολουθουν την πορεια τους και δεν εχουν στη δισκοθηκη τους ενα Best Of. Διαβασε παραπανω τι γραφω στον Samy, αφου δεν κανεις τον κοπο να ανοιξεις εστω το Wikipedia να διαβασεις τουλαχιστον 5 πραγματα για να μη γραφεις οτι 'ναι μετα. Αντε βαλε κανα βιντεο στο YouTube να δεις τη "μεγαλη" μπαντα (RS) που δεν μπορει να παιξει πλεον 5 νοτες στη σειρα και ξεφτιλιζεται στη σκηνη με τα καραγκιοζιλικια του "νεανια" Jagger. Και δεν ντρεπονται, μου θελουν και tour.... :-X Κοιτα το ευρος των δυο δεν συγκρινεται αλλα να μην παει εκει η κουβεντα.Οπως ειπαν το θεμα ειναι οτι παιζουν στα κατεχομενα.Οχι ποσο μεγαλο ή επαναστατικο συγκροτημα ειναι.Δεν εχω κατι απεναντι στους DP και ας μην ειναι πολυ του γουστου μου εχουν μια μουσικη πορεια με πολυ αξιλογες δουλειες κυριως πριν το γυρισουν στο χαρντ ροκ.Αυτη ειναι η γνωμη μου χωρις να λεω οτι μετα δεν παιζαν ,απλα δεν ειναι του γουστου μου.Ειναι τοσο απλο.Οπως και σενα πχ δεν σου αρεσουν οι Sex Pistols, οι Cramps κτλ. Το να προσπαθεις ομως να πεισεις εμενα ή τους αλλους εδω για το μεγαλειο τους ε νομιζω ειναι ακυρο .Εισαι φανατικος αρα η γνωμη σου ειναι τελειως υποκειμενικη.Οπως και μενα μπορει να ειναι για τους stones πχ.Αλλα η γνωμη μου μαλον συναδει με το μεγαλυτερο μερος αυτου του πλανητη ή εστω του ροκ εν ρολλ κοσμου.Η δικια σου δεν νομιζω.Βλεπω οτι στο θεμα DP ή γενικα στη μουσικη κανεις σαν εφηβος που του πειρανε το αγαπημενο του παιχνιδι απο τα χερια και τρελενεται.Χαλαρωσε δεν μπορουμε να εχουμε ολοι το ιδιο γουστο ή να ακουμε ολοι το ιδιο ,να βλεπουμε το ιδιο ,ή να μας συγκινουν οι ιδιες θεματολογιες ,αυτο θα ηταν τραγικο . Και ξαναλεω μιλαμε για τελειως διαφορετικα μεγεθη.Σου αρεσει δεν σου αρεσει ετσι ειναι.Και μην ξεχνας οτι οι stones ποτε δεν φημιζονταν για την εκτελεστικη τους δυνοτητα ,μαλον δεν τους ενδιεφερε κιολας. Αλλα αφου πιστευεις οτι οσοι ασχολουνται ή πρεπει να ασχολουνται με την μουσικη πρεπει να ειναι βιρτουοζοι,κατευθειαν αναγαγεις την μουσικη απο λαικη τεχνη που ειναι και πρεπει να ειναι σε κατι που πρεπει να το κανουν λιγοι.Λες και η μουσικη ή ακομα και αλλες τεχνες πρεπει να ειναι απλα και μονο μια αρτια εκτελεσμενη παρουσιαση παραβλεποντας το δημιουργικο και συναισθηματικο μερος.Δεν ειναι ετσι σε καποιους μπορει να αρεσουν και τα λαθη ή η ενταση που δινουν αλλες φορμες.ΡΕ μπας και ψηφιζεις και ακροδεξια.Μου βγαζεις κατι Αρειο κατι χιτλερικο στο θεμα τεχνη.Εκτος και αν περνεις ποσοστα για το προμοταρισμα των DP στο νοιζ,αν ειναι ετσι νταξει να σε βοηθησουμε να βγαλεις το μεροκαματο σου .Κριση εχουμε.Εν τελη ναι ειναι και μενα απο τις αγαπημενες μπαντες.Ρε δεν παν να παιξουν και απο κατω να σφαζετε κοσμος.Ειναi ΑΥΤΟΙ ,ΤΕΛΟΣ.SMOKE ON THE WATER λεμε και ξερο ψωμι. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις