Προς το περιεχόμενο

απορία σε mac mini και cubase

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δεν ξέρω τι είναι οι "προσθετικά σκεπτόμενοι", αλλά εγώ που ανήκω στους "λογικά σκεπτόμενους", ας είμαι ο επόμενος που θα σου πει ότι αυτά που γράφεις είναι λανθασμένα. Στους πόσους λες να αρχίσεις να το σκέπτεσαι;

;)

την διαφωνία δεν βλέπω  :P

προσθετικά εννοώντας ότι στο σύνολο, εαν χρησιμοποιήσω ποιοτικότερα plugins αρα παραπανω ram θα έχω ποιοτικότερο αποτελεσμα

αυτό είναι…''προσθετικό'' και όχι ''λογικό'' ?  8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μωρέ παίζε και με το νεροχύτη στη μπρίζα  ;D καλύτερο ΗΧΟ δεν θα έχεις παντως  ;D ;D

+1000

;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

και όλα αυτά επειδή τσιγκουνεύομαι να πάω να πάρω cdιερά... :P να σας πω την αμαρτία μου θέλω να τρέξω το superior drummer και να γράψω με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο νότα νότα τα τύμπανα, κάτι που απλά δεν έχω βρει πως γίνετε στο logic και μαλών δεν το κόβω να γίνετε... βεβαια με εσάς που έμπλεξα μαλών πρέπει να geinw χασάπης! συνοπτικά... δεν με ενδιαφέρουνε τα bit αλλα να τρέχει το κολοπρογραμμα χωρίς αλχημείες βλέπε windows cubase... πατάς και έτοιμος... βεβαια αν καταλάθος κουνήσεις το usb blue screen επιτόπου... επίσης θέλω να μην πειραματίζομαι... δόξα την δουλειά μου μπορώ να ηχογραφώ σε κανονικό studio με κανονικό ηχολήπτη! αυτό που θέλω είναι να γράφω οδηγούς και drums για να μπορώ να τα στέλνω στην υπόλοιπη band a για μελέτη και διορθώσεις-μετατροπές..

και όλα αυτά επειδή τσιγκουνεύομαι να πάω να πάρω cdιερά... :P να σας πω την αμαρτία μου θέλω να τρέξω το superior drummer και να γράψω με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο νότα νότα τα τύμπανα, κάτι που απλά δεν έχω βρει πως γίνετε στο logic και μαλών δεν το κόβω να γίνετε... βεβαια με εσάς που έμπλεξα μαλών πρέπει να geinw χασάπης! συνοπτικά... δεν με ενδιαφέρουνε τα bit αλλα να τρέχει το κολοπρογραμμα χωρίς αλχημείες βλέπε windows cubase... πατάς και έτοιμος... βεβαια αν καταλάθος κουνήσεις το usb blue screen επιτόπου... επίσης θέλω να μην πειραματίζομαι... δόξα την δουλειά μου μπορώ να ηχογραφώ σε κανονικό studio με κανονικό ηχολήπτη! αυτό που θέλω είναι να γράφω οδηγούς και drums για να μπορώ να τα στέλνω στην υπόλοιπη band a για μελέτη και διορθώσεις-μετατροπές..

Αυτός είσαι randy, βάλε μια ταξη και ασε εμας τους geeks να διυλίζουμε τον κώνωπα...Κανενός η μουσική δεν εγινε καλύτερη ή χειρότερη απ' αυτά, ήμαρτον.

Στο Logic αυτο που ζητας γίνεται πανεύκολα. Ειναι το piano roll ψαξτο είναι πανομοιότυπο με το cubase όπως και με όλα οανω κάτω τα daws. Αφου εχεις ηδη το Logic δωστου την ευκαιρία, αξίζει, είναι πολυ ευχρηστο προγραμμα, φυσικα σταθερότατο, και κανει προφανώς όλα οσα ζητάς και πολλά παραπάνω. Κι εγώ παλίοτερα πήγα σε logic απο cubase και η διαφορά ήταν αμελητέα, όλα οσα θα χρειαστείς βρίσκονται μπροστά σου, και είναι υπόθεση 2-3ων βίντεο tutorial στο youtube για να δεις που βρίσκονται τα βασικα. 

Καλή συνέχεια

Για την κομπιουτερίστικη ιστορία στο off-topic, άσχετα από τα 32 ή 64 bit του συνόλου επεξεργαστής/λειτουργικό/DAW, το σήμα που γράφουμε είναι πάντα στα bit που έχουμε σετάρει την κάρτα ήχου (συνήθως 24 bit), οπότε δεν αλλάζει απολύτως τίποτα κατά την εγγραφή.

Η επεξεργασία της εγγραφής είναι άλλο καπέλο.

Παραθέτω ένα ωραίο αρθράκι από το νετ:

Advantages of 64-bit DAW over 32-bit float Digital audio workstation

Γενικά ενδιαφέρον είναι και αυτό το sticky που ξεκίνησε ο Νικόδημος:

Μixing στο ψηφιακό domain: DAW Test drive  

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου