panafana Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2014 Καλησπέρα! Εχω το εν λόγω τροφοδοτικό http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00000788 σε σύστημα με quad core Θέλω τώρα να κάνω αναβάθμιση στο σύστημα σε AMD Q8350 8-core Θα πρέπει να αλλάξω τροφοδοτικό ή κάνει κ αυτό? (απο πλευράς κάρτας γραφικών την R9 270X νομίζω την καλύπτει) ρωτάω γιατί τα βατ είναι υπεραρκετα για το σύστημα που ετοιμάζω Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2014 750 βατ;;; Πρόσφατα έβαλα μετρητή να δω τι καίει το δικό μου με 2πύρηνο AMD: μέτρησα από 105 ως 125, ανάλογα τι έκανε το PC εκείνη την ώρα. 125 βατ ήταν με το δίσκο και τους πυρήνες σε σχεδόν φουλ φορτίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panafana Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2014 είναι αρκετά ξέρω! ;D σαν ισχύ τον σηκώνει τον επεξεργαστή αυτό το ξέρω αυτό που δεν ξέρω είναι αν θέλει κάποια ιδιαίτερη σύνδεση για άλλο επεξεργαστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση