Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2014 Administrator Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2014 Το πολυ ωραιο θεμα ειναι η αποδειξη οτι ενας τοσο καλος μουσικος οπως ο Long εχει τη μαστορια με 5 νοτες να γραψει εξαιρετικα ριφφς.Νομιζω οτι δεν ειναι μονο τι παιζεις,ειναι το τατς που εχεις στο οργανο,πως παιζεις κατι. Θα ηταν ωραιο ενα ξεσπασμα αλλα επειδη ο καθεις μπορει να πει το μακρυ και το κοντο του(οτι ακριβως κανω τωρα δηλαδη ;D ;D),ο ιδιος ξερει καλυτερα τι και πως θελει να βγει. Ωραιο το σολο,εξαιρετος και ο ηχος των κιθαρων αλλα και του ολου. Σ'ωραιος Γιωργη! X2. Ωραίο άκουσμα. ;) Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Επιτέλους άκουσα το κλιπ...γαμάτη laid back αίσθηση, ταίριαξε απόλυτα με την ώρα που το άκουσα (4 το πρωι ;D ). Σαν ήχος είναι διαφορετικός και ευχάριστος στα δικά μου αυτιά, '80s superstrat stuff ;D κομπρέσαρε τρελλά και είχε και κάποια όχι και τόσο "εύηχα" overtones, είχα καταλάβει περίπου τι παίζει πριν καν την βάλω στο ρεύμα. Μάλλον η γκουμούτσα που έβαλαν για βιμπράτο χαλάει τη μανέστρα, αλλά φαντάζομαι ότι σε πιο high-gain καταστάσεις θα έδενε αρκετά με τις spandex απαιτήσεις της εποχής :P Διάβασα στη wikipedia και για το rotary switch: An added two-way rotary selector replaced the lower tone control (mid pickup) and was wired for more pickup switching combinations, 9 in total. The 4 additional tones were 1. neck and middle pickups in series 2. middle and bridge pickups in series 3. neck and bridge pickups in parallel 4. neck and bridge pickups in parallel with middle pickup in series Έπαιξες καθόλου μ'αυτό; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Πολύ ωραίο, και τα τύμπανα όπως πρέπει. Ασε τον Haris να λέει. :) Συμφωνώ με τον Samy, κάποιες φράσεις, ειδικά στην αρχή του σόλο, είναι πολύ zappικές. Και το vamp βέβαια είναι λίγο Inca Roads. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Διάβασα στη wikipedia και για το rotary switch: Έπαιξες καθόλου μ'αυτό; Όχι γιατί δεν υπήρχε. ;D Υπήρχαν μόνο 2 knobs, η θέση του τρίτου ήταν απλά καλυμένη με μονοταινία. Φαντάζομαι ότι όταν έκανε τη μόντα με τον humbucker κατήργησε αυτό το switch. Πολύ ωραίο, και τα τύμπανα όπως πρέπει. Ασε τον Haris να λέει. :) Σιγά μη ρωτάμε τώρα και τους drummers για τα τύμπανα που θα βάλουμε! :D :P ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Πολύ ωραίο, και τα τύμπανα όπως πρέπει. Ασε τον Haris να λέει. :) Σιγά μη ρωτάμε τώρα και τους drummers για τα τύμπανα που θα βάλουμε! :D :P ;D ;D Ρε eye shichtir! Εγώ φταίω που προσπαθώ να σας κάνω (από κιθαρίστες) ανθρώπους! ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
guitars Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Πάρα πολύ ωραίος σε όλα σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Πολύ ωραίο, το άκουσα 2-3 φορές - τώρα που μου κόλλησε κι εμένα ξέρω γιατί το κάνεις παρέα 2-3 μέρες. :) Στο σημείο αυτό θα ήθελα να εξηγήσω ότι έχω πρόβλημα με το soundcloud γιατί ό,τι και να προσπαθήσω να ακούσω κάπως τελικά υπεισέρχεται ο σάμης ο ΧΑΚΕΡ στη βέρσιον με το φτυάρι. please help ????? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Κι εμενα το ιδιο, ο παλιοχακερας Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 guitars και Χαρίλαε ευχαριστώ πολύ. :) Αυτό με το κομμάτι του Sammy υπάρχει εδώ και μήνες. Δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς, οτιδήποτε κι αν ακούσω στο soundcloud αμέσως μετά πετιέται αυτό. Έχει αισίως ξεπεράσει τα 2.000 plays και συνεχίζει! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2014 Το ίδιο και σε μένα παιδιά!!! Samy rules! ;D 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση