gvour Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Ενα shuffle που φτιαξαμε με εναν πολυ καλο μου φιλο,τον Νικο Σκιαδοπουλο στη φυσαρμονικα. Σας ευχαριστουμε. out_of_tune_mp3_nz.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Συγγνώμη κύριος, είστε έγχρωμος (μαύρος, αράπης, πώς το λένε), έτσι? ;D ;D ;D ;D Μπράβο και στους δύο! Έτσι παίζονται τα Blues! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Δεν παιζονται και ακριβως ετσι ;D ;D αλλα μερσουμε,την ευχη μου! :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Τελικά είστε μαύρος κύριε? ;D ;D ;D ;D ;D Με Strat παίζεις? Τα Blues λίγο πιο φρέσκα, έτσι πρέπει να παίζονται. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Mε στρατ και RL3. Τελικά είστε μαύρος κύριε? ;D ;D ;D ;D ;D Κιτρινος. ;D ;D :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Mε στρατ και RL3. Άρα καλά άκουσα. :D EDIT: Νομίζω ότι το μπάσο ήθελε λίγο ένταση ακόμα! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Γεια σας ρε Gvour και ΝΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!! 'Στε´ ΠΟΛΥ ωραίοι - Υπέροχο groove Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Γιώργο σκίζετε μπράβο ρε παιδια :D και η φυσαρμόνικα και η κιθαράκλα σου σπέρνουν, λίγη πολυρυθμία απο τις κιθάρες αλλά σου τα συγχωρούμε όλα γιατι μας αποζημιώνεις :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Καλοι μου φιλοι Ντινο και Νασο,σας ευχαριστουμε ειλικρινως. Καλλιτεχνης ειναι μονο ο ΝΣ. Του λογου μου πιο κοντα στο "καλαμπορτζος" φερνω. Χαιρομεθα που σας αρεσε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Του λογου μου ... .... είμαι μαύρος λέμε! ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση