Thanoszin Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Γεια σας, ειμαι νεος στο φορουμ και θελω να παρουσιασω μια κατασκευη που κανω. Προκειται για μια Stratocaster deluxe που θα ειναι απο τα εξεις: Body: Μαονι Σαπελ Neck: one piece maple neck με traditional truss rod και compound radius 9,5-14. Μεχρι στιγμης εχω κανει καποιες εργασιες και τις παρουσιαζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Περιμένουμε τη συνέχεια! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
immortalx Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Φιλε μου συγχαρητηρια, πολυ καθαρη δουλεια! Μου αρεσε πολυ που εχεις το σωμα κομμενο πολυ κοντα στη γραμμη, ωστε να μην ζοριζεται το ρουτερ. Επισης πολυ ωραια jigs (σφιγχτηρες, τραπεζι ρουτερ). Ευχομαι καλη συνεχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Καλως σας βρηκα. Immortalx σε ευχαριστω, παρακολουθω χρονια τις κατασκευες που εχεις κανει.Προσωπικα με τιμα η απαντηση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Και η συνεχεια με το neck. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Θάνο καλως ήλθες στις σελίδες του νόιζ Το φόρουμ αυτό θα πλουτίσει με τις κατασκευές και τη παρουσία σου :D Περιμένουμε τη συνέχεια! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Το φόρουμ αυτό θα πλουτίσει με τις κατασκευές και τη παρουσία σου :D Περιμένουμε τη συνέχεια! Aυτα. Δωστου Θανο να βλεπουμε φωτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Δωστου Θανο να βλεπουμε φωτο.... .....να μας τρέχουν τα σάλια. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Παιδια σας ευχαριστω πολυ για την υποδοχη :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BuddyL Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2014 Μπραβο σου, το προχωρας πολυ καλα. Η επιλογη του vintage truss rod, δεν ειναι η ευκολοτερη μεθοδος κατασκευαστικα, αλλα δε σε φοβαμαι, απ' οτι βλεπω στα jigs και στα καλουπια εισαι παληκαρι ;) Guitar playing is a serious matter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση