fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2014 :o :o :o :o :o :o Μου 'βγαλες τα μάτια άτιμε Ray! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2014 450$ each?αν κάποια στιγμή παίξω στο glastonbury,θα το χω υπ όψιν...σε πιο γήινες τιμές υπάρχει κάτι παραπλήσιο,γιάτι έχω μια j mascis και κάθεται.για neck. 2*450=900 Τους βγαζω βαζω πανω δυο Seymour Duncan και με τα ρεστα παιρνω μια στρατ γυρω στο χιλιαρικο..... Not bad.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
staraflur Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Κιουνεφέ; http://newpost.gr/storage/photos/master/201310/kiounefe.jp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
staraflur Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2014 χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης,νομίζω ότι αυτού του είδους το χιούμορ δε βοηθάει,φίλε.έχω την εντύπωση ότι βρίσκομαι σε μουσικό σάιτ(όχι στην κατηγορία παιδική χαρά) κι όχι στο σάιτ του σκαρμούτσου.αν σου φάνηκε ανόητη η ερώτηση,σεβαστό.αλλά κράτησε το για σένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 ψάχνοντας διάφορα είδα κάπου ότι η cv φοράει tonerider ή έστω oem φτιαγμένους από tonerider. Γνωρίζουμε κάτι επ αυτού? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Γνωρίζουμε κάτι επ αυτού? Γνωρίζουμε ότι οι Tonnerider είναι πραγματικά value for money για τη τιμή τους και μια κλάση καλύτεροι από κάτι GFS και λοιπές δυνάμεις. Στέκονται επάξια δίπλα στους πραγματικούς Fender κατά την άποψή μου, (ως κάτοχος fender CS 54, Texas Special, Noiseless και Tonerrider Vintage) και ακούγοντάς τους δίπλα-δίπλα... Προφανώς και όλοι αυτοί είναι διαφορετικοί μεταξύ τους σαν ηχόχρωμα για να μην μπερδευόμαστε ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
superbara Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Οι CV 50 φοράνε τους Tonerider - surfari Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Οι CV 50 φοράνε τους Tonerider - surfari Μια χαρά είναι και αυτοί....οι μόνοι Τοnerider που δεν μου έκατσαν καλά στα αυτιά είναι ετούτοι http://www.fuzzville.gr/33-rebel-90 που έχω σε μια Epifone...αλλά για να πώ την αλήθεια δεν τους έχω πολυπαίξει Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 μεταξύ cv 50 και 60 πού θα λέγατε να επιστήσω την προσοχή μου? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2014 Η διαφορά που έχει η cv μου (με τους tonerider) με τη bullet που είχα με gfs ήταν στον ήχο μία ελάααααααααααααααααααααααααααχιστη διαφορα μεταξύ τους.... προτίμησα τη cv μόνο για το maple της (που μπορεί να έκανε τη διαφορά στον ηχο)... www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση