dimsonic Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2014 Φίλε μου, δυστυχώς είναι εκτός budget.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Swtang Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2014 ειναι ενα προβλημα κι αυτο... αχ ρε κρατοσ τι τραβας σ' εμας τους καλλιτεχνες...:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2014 Αυτή η standard με τα 22 ταστα τι animal ειναι? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2014 Μετα απο πολυ καιρο περα δωθε έγινε η αγορά του αιώνα. Μετα απο πολυ ψάξιμο και δοκιμες κατέληξα σε μια affinity για πολλούς λόγους με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AndreasZ Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα, Ειμαι κατοχος της Affinity εδω και 1,5 χρονο...την αγορασα καινουργια με καλυτερη τιμη στα 180€....το συγκεκριμενο μοντελο,ισως επεσα και σε καλη κατασκευη,πεταει κ στεκεται αξια για κιθαρα....εβαλα κ ενα σετ EMG SV με ολα τα ηλεκτρικα που αγορασα απο το ebay 155€ με ολα τα μεταφορικα...την συγκριναμε με αμερικανα strat,mexico...το αποτελεσμα ηταν εκπληκτικο!!!! δεν την αλλαζω με τιποτα!!! αυτα τα λιγα... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2014 Ειχα παει σχεδόν έτοιμος για cv. Δοκίμασα με τη σειρά την cv την affinity μια std με 22 ταστα και μια fender μεξικάνικη στα 600. Η affinity μου έκανε κλικ απο τα πρώτα δευτερόλεπτα. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση