26hint Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2014 Καλησπέρα. Πλέον αυτες τις 2 κάρτες μπορεί να τις βρει κάνεις μεταχειρισμενες με 20 ευρό διαφορά ( με ακριβότερη απο τις 2 την M-audio). Πιστεύεται οτι η Μ audio έχει όντως καλύτερες επιδόσεις που να αξιζουν το κάτι παραπανω; Με ενδιαφέρει το latency αλλά και η αναπαραγωγή του ήχου (κυρίως με ακουστικά). 1) http://www.amazon.com/M-Audio-Track-Mobile-Interface-Preamps/dp/B000BD31ZW VS 2) http://www.soundonsound.com/sos/oct03/articles/tascamus122.htm Επίσης στο παιχνίδι βάζω και την εσωτερική Creative SB0880 PCI Express Sound Blaster X-Fi Titanium, ως παλιός φίλος της creative που πάντα αγαπούσα τα built in DSP εφφέ της. http://www.amazon.com/Creative-SB0880-Express-Blaster-Titanium/dp/B001E25KDK/ref=sr_1_cc_1?s=aps&ie=UTF8&qid=1400531676&sr=1-1-catcorr&keywords=Creative+SB0880 Σε επίπεδο recording ωστόσο πιστεύεται οτι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις παραπάνω ή ως πιο καινούρια θα κάνω μια χαρά τη δουλειά μου μαζί της; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
26hint Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2014 Και ανεβαίνοντας άλλα 20 ευρώ συναντάμε την Tascam US 122 MKII που μάλλον είναι το εξελιγμένο μοντέλο της απλής Tascam 122 του παραπάνω Post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
26hint Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Μιας και βλέπω οτι κανείς δεν έχει πάρει θέση στο θέμα να προσθέσω οτι δεν με ενδιαφέρουν οι προενυσχητές της όποιας κάρτας ( μιας και προενύσχυση για φωνή έχω εξωτερική απο Behringer VX2496 Ultravoice), αλλά η ποιότητα σε D/A κονβέρτορες για όσο πιο audiophile ήχο γίνεται. Και φυσικά η επικοινωνία με DAW και vst instruments τα οποία εννοούσα όταν έγραφα latency στο αρχικό post. Μήπως εγινα πιο σαφής, για να μπορείτε να εκφέρεται άποψη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gamanos Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Η απλή η tascam υποστηρίζει μέχρι windows vista, οπότε, ως παθών , θα σου συμβούλευα να την αποφύγεις. Ι CAN ONLY SHOW YOU THE DOOR, NEO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
26hint Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Κάπου διάβασα οτι με τα vista drivers λειτουργει και στα windows 7. Δεν ισχυει κατι τέτοιο; Εκτός και αν παιζουν ρόλο τα bits. Εγω εχω τα 64 bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gamanos Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 H mkii υποστηρίζει και 8άρια windows, οπότε θα σου συνιστούσα να "αναβαθμίσεις " μεταξύ αυτών των 2 το δίλημμά σου. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω, καθώς δεν έχω καμία από τις 3. :) Ι CAN ONLY SHOW YOU THE DOOR, NEO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
26hint Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 οκ. Ευχαριστώ για τις απάντησες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WildchildGR Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2014 Σαν κάρτα η tascam είναι μια χαρά. Δεν ξέρω για το καινούριο μοντέλο, πάντως η us-122L έχει θέμα με τους drivers στα windows 7 64bit. Guybrush Threepwood...mighty pirate! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση