Spyros Delta Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Φιλε δεν ακουω καθολου Van Halen και γενικα τετοιο στυλ ροκ,αλλα μια χαρα ειναι αν κρινω και απο το παρελθον σου σε αλλα ,μαλον το ξεφτιλιζεις.Μια χαρα. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Καλημερουδια,σκοτωνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Καλησπερα Τωρα που το ακουω απο τα ηχεια, ψιλοχαλια ηχο εχω και χαλια μιξη (τι μιξη δλδ? μονο balance/volume εκανα δλδ κι αυτα χαλια) Τεστ ηταν πιο πολυ, για την κιθαρα. Μου εβγαλε την Παναγια. 11-54 ernie ball χορδες και 4 ελατηρια, εχει βαλει ο ιδιοκτητης, (παιζει blues και σε ολες τετοιες χορδες βαζει) Σαν μπαστουνια ηταν. Δεν πάλλονταν καθολου Το τρεμολο δεν κουνιοταν. Ηθελε βιντζι. Πιο καλα ακουγονται τα προηγουμενα VH με την prs, παρα με αυτην. Θα κοιταξω να την σουλουπωσω και βλεπουμε. Ευχαριστω για την ευγενια ;D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Παλι εσυ σεσημασμενε >:(... Δεν μας αφηνεις στην κουλαμαρα μας ρε Σπυρο....στα ειπα και στο facebook....θα σου γεμισω τον τοιχο παλι για να βγαλω το αχτι μου ;D ;D Αψογος οπως παντα. :P Να'σαι καλα ρε φιλε να σε βλεπουμε και να σε ακουμε. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Σπύρο σκοτώνεις λέμε! Μπράβο και γι' αυτό το cover! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 γιατι δεν έβαζες και ενα phaser στο riff να ήσουν αψεγάδιαστος ? Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Καλησπερα Τωρα που το ακουω απο τα ηχεια, ψιλοχαλια ηχο εχω και χαλια μιξη (τι μιξη δλδ? μονο balance/volume εκανα δλδ κι αυτα χαλια) Τεστ ηταν πιο πολυ, για την κιθαρα. Μου εβγαλε την Παναγια. 11-54 ernie ball χορδες και 4 ελατηρια, εχει βαλει ο ιδιοκτητης, (παιζει blues και σε ολες τετοιες χορδες βαζει) Σαν μπαστουνια ηταν. Δεν πάλλονταν καθολου Το τρεμολο δεν κουνιοταν. Ηθελε βιντζι. Πιο καλα ακουγονται τα προηγουμενα VH με την prs, παρα με αυτην. Θα κοιταξω να την σουλουπωσω και βλεπουμε. Είπα κι εγώ... Το παίξιμο κλασικά φανταστικό. Αλλά ο ήχος από την Frankie... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 γιατι δεν έβαζες και ενα phaser στο riff να ήσουν αψεγάδιαστος ? Συνηθως πετυχαινω με flanger τον ηχο αλλα δεν μου εκαστε καλα τωρα. Εχει flanger ο ηχος, αλλα οχι πολυ. Εχανε την ατακα του οταν το ανεβαζα. Ενω με τις αλλες κιθαρες, καρφωνει. Θελει χορδες κι αλλο στησιμο η κιθαρα. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση