Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 εγω προτιμω τραγουδιστες/ιες που να παιζουν και καποιο οργανο συγχρονος κιθαρα/μπασο/πληκτρα η συνενοηση ειναι παντα καλυτερη :) αλλα το καλυτερο ειναι να παιζεις instrumental :) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 Υπερβάλλεις. Κανείς δεν είπε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν τραγουδίστριες. Η απορία μου είναι γιατί τελευταία όλο και περισσότερες μπάντες που βλέπω και εδώ μέσα αλλά και στα κοινωνικά μέσα έχουν τραγουδίστριες αντί τραγουδιστές. Είναι μια απλή απορία για ένα φαινόμενο που παρατηρώ. Ούτε οι μπάντες κακοχαρακτηρίστηκαν, ούτε οι τραγουδίστριες. Η ανάγκη σου για υπερβολή δεν είναι πάντα καλός σύμβουλος. Διάβαζε καμιά φορά και τι γράφουμε. Φιλικά Εγω παλι το ιδιο ποσοστο με ..ΠΑΝΤΑ βλεπω να υπαρχει....μη σου πω οτι στα ΓΝΩΣΤΑ συγκροτηματα (που κανουν επαγγελματικη καριερα δηλ.) ειναι και λιγοτερες,παλια ας πουμε ειχαμε Debbie Harry,Chrisie Hynde,Annie Lenox ,Skin (Skank Anansie) και αρκετες αλλες πολυ γνωστες & ΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ frontwomen τωρα δεν μπορω να σκεφτω καποια νεα πολυ γνωστη frontwomen συγκροτηματος με εξαιρεση ισως αυτη των Evanesence (που ομως ειναι γκρουπ της πλακας ετσι κι αλλοιως... ;D ) Εκτος και αν εχεις καποια στοιχεια που οντως δειχνουν εξαρση του.....απαραδεκτου ;D αυτου φαινομενου... ;) Τωρα αν μιλας μονο για την ΕΛΛΑΔΑ....ε καιρος ηταν να παραδεχτουνε οι...βαρυμαγκες Ελληνες....μουσικοι οτι οι γυναικες κανουν και για αλλες δουλειες εκτος απο το να πλενουν πιατα...αντε σε λιγα χρονια θα τους επιτρεψουν και,ακουσον-ακουσον....να ΟΔΗΓΑΝΕ... ;D.... Εξω απο τη πλακα,τα νεα κοριτσια ειναι πιο χειραφετημενα και ξεψαρωμενα και γουσταρουν και τις μπαντες και δεν ονειρευονται μονο μια σολο καριερα σε καποια εντεχνη ή λαϊκη πιστα (βεβαια ,κακα τα ψεμματα,αν ειναι καλες καποια στιγμη αργα ή γρηγορα εκει θα καταληξουν μια και η μακροζωϊα των Ελληνικων συγκροτηματων ειναι ..περιορισμενη λογω της φυσης μας) Παντως προσωπικα και ειδικα αν η μπαντα ειναι ποπ και παιζει original συνθεσεις προτιμω ΠΑΝΤΑ γυναικα τραγουδιστρια....μια και η γυναικεια φωνη μου αρεσε παντα περισσοτερο απο την ανδρικη. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 ...αντε σε λιγα χρονια θα τους επιτρεψουν και,ακουσον-ακουσον....να ΟΔΗΓΑΝΕ... ;D.... μπα,καλυτερα να τραγουδανε!!! ;D ;D ;D Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 οτι οι γυναικες κανουν και για αλλες δουλειες εκτος απο το να πλενουν πιατα... εάν δεν τα πλένουν αυτές...θα πρέπει να τα πλένουμε εμείς....άντε ανόητε με τις θεωρίες σου!!!!!! ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 Από την δική μου πλευρά δεν θα ήθελα να ανήκω σε μπάντα που θα είχε γυναίκα τραγουδίστρια ή οργανοπαίχτη και θα ήταν και ωραία γυναίκα γιατί θα ήθελα να συνάψω σχέσεις μαζί της και αυτό θα με απασχολούσε περισσότερο από την μπάντα. Αν, ω ναι, γινόταν δική μου πάλι θα υπήρχε πρόβλημα γιατί ακόμα και διακριτικά θα άφηνα να εννοηθεί στους υπολοίπους ότι «κοιτάτε ρε τι ***** ***** εγώ» κι αυτό θα τους εξόργιζε γιατί όλοι θα ήθελαν να είναι στη θέση μου. Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσα να συμμετέχω σε τέτοια μπάντα θα ήταν αν όλα τα μέλη της ήταν γυναίκες ή αν τα υπόλοιπα μέλη απλά δεν ενδιαφέρονταν για το γυναικείο φύλο. Αν ήταν άσχημη δεν θα είχα πρόβλημα. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 Εκτός από τους προφανείς λόγους (οι γυναίκες τραγουδίστριες είναι της μόδας/"πουλάνε" - οι auditions έχουν πολύ χαβαλέ), όλα τα λιγούρια/σκουμπριά μουσικοί προτιμούν γυναίκες τραγουδίστριες με την λογική "γκόμενα είναι, θα'χει και 5-10 φίλες της προκοπής μήπως και βάλουμε και εμείς την ελιά στη σαλαμούρα..." Γιατί ως γνωστόν, μόνο με το μπάσο και τα πλήκτρα δεν αγάπησε κανείς... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 Από την δική μου πλευρά δεν θα ήθελα να ανήκω σε μπάντα που θα είχε γυναίκα τραγουδίστρια ή οργανοπαίχτη και θα ήταν και ωραία γυναίκα γιατί θα ήθελα να συνάψω σχέσεις μαζί της και αυτό θα με απασχολούσε περισσότερο από την μπάντα. Αν, ω ναι, γινόταν δική μου πάλι θα υπήρχε πρόβλημα γιατί ακόμα και διακριτικά θα άφηνα να εννοηθεί στους υπολοίπους ότι «κοιτάτε ρε τι ***** ***** εγώ» κι αυτό θα τους εξόργιζε γιατί όλοι θα ήθελαν να είναι στη θέση μου. Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσα να συμμετέχω σε τέτοια μπάντα θα ήταν αν όλα τα μέλη της ήταν γυναίκες ή αν τα υπόλοιπα μέλη απλά δεν ενδιαφέρονταν για το γυναικείο φύλο. Αν ήταν άσχημη δεν θα είχα πρόβλημα. Καπως ετσι ,καπως ετσι. Σε μια μπαντα που ειχαμε παλιοτερα ο ντραμερ ειχε φαγωθει να παρουμε τραγουδιαρα γιατι ηθελε και τα υπολοιπα εκτος απο το τραγουδι.Καναμε οντισιον και καλα σε κανα δυο φρουτα και καταλειξαμε απο κει που παιζαμε ,black magic woman και la grance να παιζουμε το φιλαρακι της Βοσου και κατι τετοια γυναικεια και γλυκα και μαλιστα με πολυ μετριο αποτελεσμα απο τις υποψηφιες ,που φυσικα εφερνε στην μπαντα ο ντραμερ.Ε αυτο ηταν του κοψα . Αλλα μια καλη τραγουδιαρα ειναι μια καλη τραγουδιαρα ,στη φαση που ειμαι θα προτιμουσα να παιζω απο πισω και να μην τα λεω εγω παντως ,τραγουδιαρα ή τραγουδιστης αδιαφορο μου κανει ,μονο να μην χρειαζεται να τα κανω ολα.Ποτε δεν το δοκιμασα με ηλεκτρικη μπαντα και το'χω απωθημενο.Να βγαζουν αλλοι το φιδι απο την τρυπα.Μου ακουγεται πολυ καλη φαση. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2014 Εντωμεταξυ, μην κάνετε κάνα αστείο και τις βάλετε "δευτερες φωνές". Κρατανε μόνο το "δεύτερες" και σε περίπου 1-2 μήνες τους περνάει η ψευτοσυστολή και αρχίζουν τα "οι δικοι μου μου είπαν ότι δεν ακουγομουν καθόλου στο λάιβ" :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2014 Ξέρω είμαι σεχιστής, αλλά άμα γνωρίζεται καμιά καλή τραγουδιάρα, που να πλένει και πιάτα, τη θέλω για τους Παράγκας No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2014 Γιατι η τραγουδιστρια ΕΧΕΙ προφανως κατι που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ο τραγουδιστης (στη χροια της φωνης της) και γιατι ο τραγουδιστης ΕΧΕΙ κατι που ΔΕΝ ΕΧΕΙ η τραγουδιστρια....(λιγοτερο ταλεντο,ΒΑΘΟΣ στη φωνη και λιγοτερο ΑΝΟΙΧΤΟ μυαλο)...δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο... "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση