guitars Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 Εγώ τώρα τι να πώ, είμαι σε φάση που ζητάω τη γνώμη των άλλων παρά να λέω τη δική μου... Ωραίος φίλε μου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savatage84 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 Απο τα πολύ αγαπημένα κομμάτια. Μπράβο και απο μένα για την εξαιρετική προσπάθεια! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panafana Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 Αν και δεν ξέρω μου άρεσε πολύ! ;) Να πω κ εγώ ότι απο ότι έχω ακούσει απο αυτά π ανεβάζεις έχεις βελτιωθεί αρκετά και φαίνεται! Keep it up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2014 @guitars, savatage84, panafana: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και χαίρομαι που σας άρεσε! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2014 Επαναφέρω το θέμα καθώς έκανα μια διαφορετική μίξη στο cover. Έφτιαξα δύο δικά μου preset στο Guitar Rig απ' το μηδέν, ένα για ρυθμικά κι ένα για σόλο, και πείραξα λίγο τις εντάσεις. Επίσης προσπάθησα να επιδιορθώσω και τα απότομα κοψίματα που υπήρχαν σε κάποια σημεία. Τέλος ηχογράφησα ξανά ένα δυο σημεία του κομματιού που δεν μου ακούγονταν τόσο καλά. Ανεβάζω τη νέα μίξη στο box και θα ήθελα να μου πείτε ποια από τις δύο σας αρέσει περισσότερο. https://app.box.com/s/w11t8nw6sg7j79t2l1ec Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2014 Είναι καλύτερο έτσι και εκτελεστικά και ηχητικά!Καλά έκανες και ασχολήθηκες περαιτέρω! ;) Βρες κάποιον τραγουδιστάρα από το forum,βάλε και vocals και είσαι Jet! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2014 Δημήτρη το δεύτερο με διαφορά. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2014 Σας ευχαριστώ πολύ Βασίλη και Βασίλη για το feedback! :D Μάλλον θα βάλω και στο Soundcloud τη νέα έκδοση προς το βραδάκι. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2014 Δημητρη,πραγματι πολυ καλυτερη αυτη η βερσιον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2014 Έβαλα και μερικές ακόμα "πινελιές" - hard panning και deley αντί reverb στις βρώμικες ρυθμικές - και το ανέβασα στο Souncloud! Η αρχική έκδοση έχει πλέον διαγραφεί. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας που μπήκατε στον κόπο να ακούσετε και να σχολιάσετε την προσπάθειά μου! :) https://soundcloud.com/geodimitri/iron-maiden-wasting-love-guitar-cover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση