Thanos.k Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2014 Εχει κανει καποιος επιστροφη στο θομαν ελλλατωματικο προιον για αντικατασταση?Αν ναι ποσες μερες πηρε η διαδικασια? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2014 Eγώ είχα στείλε πίσω έναν di marzio Liquifire Που είχε ελλατωματικό τύλιγμα. Επειδή η διαδικασία με την οποία διαπιστώνουν ότι το πρόβλημα είναι εγγενές και όχι προιόν κακής χρήση αργεί πολύ,θα αργήσει επομένως να γίνει και η αντικατάσταση του προιόντος. Στην περίπτωση μου τους πήρε...φφφφφφφφ.....νιιιιιιιι....περίπου 1-1,5 μήνα μέχρι να πάρω στα χέρια μου καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanos.k Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2014 Οκ ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2014 Βασικα εξαρταται απο το αν ειναι αμεσα διαθεσιμο το προιον που θα αντικαταστησει το ελλατωματικο. Υπολογισε κανα δυο μερες για να ερθει η μεταφορικη να παρει το δεμα απο σενα, αφου εχεις ειδοποιησει με email για αλλαγη κι εχεις συμπληρωσει τα εντυπα, μερικες μερες να το στειλει γερμανια, μερικες μερες να στειλουν αυτοι το δεμα και λιγες ακομα να το παραλαβεις απο τη μεταφορικη. 20-30 μερες υπολογισε. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanos.k Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2014 Επειδη ξερω οτι θα κανει καμια βδομαδα να ερθει το ταχυδρομειο σπιτι μου θα παω μονος το δεμα αυριο να ξεμπερδευω. Οποτε θα περιμενω 3-4 βδομαδες οπως λετε για να μου ερθει το καινουργιο. Ευχαριστω για το ενδιαφερον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2014 Και γω μονος πήγα και το έδωσα. Καλή επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση