trolley Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2014 Ρε συ Σάμυ τι είν' τούτος; A priori μας φλόμωσε στα ad hominem. Μιλάς επίτηδες φράγκικα για να μην καταλαβαίνω τίποτε, ε; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2014 Για μας τους Βόρειους ποτέ δεν έχει τόση σημασία τι καταλαβαίνει κανείς. Σημασία έχει πως αισθάνεται. Είμαστε σαν ταινία του Ταρκόφσκι. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mojo87 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2014 Ανασταινω λιγο το θεμα γιατι προσφατα μου ετυχε το εξης περιεργο. Με ενδιεφερε να αγορασω μια καινουργια κιθαρα και μετα απο τη σχετικη ερευνα κατεληξα στο ΤΗΟΜΑΝΝ,για μια Gibson LP 60s tribute. Σε επικοινωνια που ειχα με τα παιδια απο το τμημα κιθαρας μου ειχαν μιλησει για εκπτωση της ταξης του 3-5%,στελνωντας ομως προχθες mail στο international account τους ο Ελληνας εκπροσωπος μου ανεφερε οτι εκπτωση σε αγορες κατω των 1000 ευρω δεν γινεται με τιποτα. Εν τελει εστειλα παλι στο γερμανικο e-mail τους και η εκπτωση μου εγινε κανονικα. Αναρωτιομουν ομως γιατι να συμβει αυτο,και γιατι να υπαρχει διαφορα πολιτικης αναμεσα στα departments. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση