atreu73 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Μερακλίδικα Πράγματα. Τι; Δεν το είπα σωστά; Φτου γαμώ τα ad hominem μου μέσα. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Τι; Δεν το είπα σωστά; Φτου γαμώ τα ad hominem μου μέσα. Τι σωστά ρε; Σοβαρά μιλάω. Ούτε ένα κοπλιμέντο δεν μπορούμε να σας κάνουμε; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Τι σωστά ρε; Σοβαρά μιλάω. Ούτε ένα κοπλιμέντο δεν μπορούμε να σας κάνουμε; Ε ναι. Εμείς εδώ πάνω είμαστε βαριοί κι ασήκωτοι. Αλλά παράλληλα, ευαίσθητοι, ευάλωτοι και ρομαντικοί. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Ε ναι. Εμείς εδώ πάνω είμαστε βαριοί κι ασήκωτοι. Αλλά παράλληλα, ευαίσθητοι, ευάλωτοι και ρομαντικοί. Ε, κατεβείτε κάτω. :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Ε, κατεβείτε κάτω. :) Πάντως εγώ ανεβαίνω για Βόρεια, την άλλη Παρασκευή θα ξέρω αν θα δώσουμε χέρια στη νέα μου δουλειά No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Πάντως εγώ ανεβαίνω για Βόρεια, την άλλη Παρασκευή θα ξέρω αν θα δώσουμε χέρια στη νέα μου δουλειά Πας να αναλάβεις τις δημόσιες σχέσεις του atreu73; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 την άλλη Παρασκευή θα ξέρω αν θα δώσουμε χέρια στη νέα μου δουλειά Εύχομαι όλα να πάνε καλά Σάμυ! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Πας να αναλάβεις τις δημόσιες σχέσεις του atreu73; αμπψολιμον σερί αμί λαίμαι ;D Φούζιε ευχαριστώ για την ευχή, είναι κάτι που κυνηγούσα 30 χρόνια, ένας θάνατος και ένα διαζύγιο με απέτρεψε στο παρελθόν, αυτή τη φορά δεν το χαλαλίζω το σχέδιο No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2014 Φούζιε ευχαριστώ για την ευχή, είναι κάτι που κυνηγούσα 30 χρόνια, ένας θάνατος και ένα διαζύγιο με απέτρεψε στο παρελθόν, αυτή τη φορά δεν το χαλαλίζω το σχέδιο Εντάξει, κατάλαβα τώρα. Θα παίξεις Live με αυτούς! :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2014 Πας να αναλάβεις τις δημόσιες σχέσεις του atreu73; Ρε συ Σάμυ τι είν' τούτος; A priori μας φλόμωσε στα ad hominem. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση