n4Sha Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 Γεια χαρα παιδες ! αντιμετωπιζω το εξης. οι νοτες μου στο 2ο ταστο ακουγονται με διεση... κιθαρα : epiphone les paul goths FR. εχω πειραξει τα παντα κ σιγουρα κατι εχω κανει λαθος. τι εχω πειραξει. τη βεργα, απο σφιγμενη σε χαλαρη. το nut το κατεβασα οσπου εκανε εντονο τριξιμο. το σηκωσα λιγο με ενα καπλαμαδακι και ειναι οκ. τα saddles απο τερμα πισω τα εφερα στο σωστο intonation (12ο ταστο) το action απο ψηλα-χαμηλα μεχρι να τασταρει. το floyd rose το εχω λοκαρει γιατι ξεκουρδιζοταν . τα μικροκλειδια του FR τα εχω τερμα λασκα. παρ ολα αυτα εξακολουθει και ακουγεται με διεση ολο το 2ο ταστο.... θα προτιμουσα να εναι ξεκουρδιστη καπου αλλου κ οχι εκει γιατι παιζω ακορντα και ακουγεται φαλτσα. ειναι εντονο. επισης η ταστιερα ειναι φαγωμενη ( εχει λακουβες) στο σημειο εκεινο.... να φταει η ταστιερα λετε? παραθετω καποιες φωτο, ελπιζω να βοηθησουν... *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2014 Αυτό στο έκανε με καινούριες χορδές? Αυτά που έχει πειράξει γίνονται σε κάποια συγκεκριμένα μετρήματα στο set up. Αφού βάλεις καινούριες χορδές κάνεις ένα σωστό σετάρισμα. http://www.noiz.gr/index.php?action=articles;sa=view;article=39 Και αν σου κάνει πάλι νούμερα την πας σε έναν μάστορα να δει τα τάστα σου Και κάτι τελευταίο το intonation πάντα με καινούριες χορδές (δεν ξέρω εσύ πως το έκανες). Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
n4Sha Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2014 τα ταστα τα εχω αλλαξει εδω κ ενα μηνα. ειναι ολοκαινουργια. αυτο το προβλημα το ειχα κ πριν αλλαξω ταστα. το σεταπ το εκανα με καινουργιες χορδες και τα saddles τα ειχα τερμα πισω και τα εφερνα σιγα σιγα προς το bridge μαγνητη, για να μη κανουν τσακιση κ χαλασει το intonation. εμενα με ανησυχει το φαγωμα της ταστιερας και το οτι εχω λοκαρει το floyd rose... *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreas colorsound amps Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2014 τα ταστα τα εχω αλλαξει εδω κ ενα μηνα. ειναι ολοκαινουργια. αυτο το προβλημα το ειχα κ πριν αλλαξω ταστα. το σεταπ το εκανα με καινουργιες χορδες και τα saddles τα ειχα τερμα πισω και τα εφερνα σιγα σιγα προς το bridge μαγνητη, για να μη κανουν τσακιση κ χαλασει το intonation. εμενα με ανησυχει το φαγωμα της ταστιερας και το οτι εχω λοκαρει το floyd rose... Οταν εννοείς "τη βέργα απο σφιγμένη σε χαλαρή" εννοείς οτι πείραξες τη βέργα χωρίς να έχεις κάποιο βοήθημα (ειδικό χάρακα) για να δεις αν ειναι ίσιος ο λαιμός; Μηπως ειναι εκεί το θέμα Συγνώμη αν καταλαβα κάτι λάθος Ανδρέας www.colorsound.gr - Hand made, All Tube Amplifiers, Effects, Accessories Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
n4Sha Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2014 μετα την αλλαγη ταστων ο μαστορας ειχε ισιαξει το μπρατσο . για ενα περιεργο λογο δε με βολευει να παιζω με σφιχτο μπρατσο... οποτε το ξελασκαρισα . θα τσεκαρω αυτο που λεει ο οδηγος του sf , θα βαλω καποταστο στο πρωτο και θα δω την αποσταση. παντως κ πριν την αλλαγη ταστων το relief το ειχα σεταρει με βαση αυτο τον οδηγο *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα στο φορουμ.Εχω προβλημα με το intonation στην E (6η χορδη) και την G (3η χορδη) Εχω τερμα πισω τα saddles αλλα χρειαζεται να παvε κ αλλο (δεν πανε αλλο γιατι τερματιζουν στη γωνια που κανει το floyd)...any ideas? "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2016 Χορδές πότε άλλαξες; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2016 Ειναι ψιλοκαινουριες και μου το κανε και με τις προηγουμενες... "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2016 . "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2016 Είναι δυνατόν να στο έκανε πάντα και να μην το πρόσεξες; Η άλλη θεωρία που μου έρχεται είναι είτε να ξεκουνήθηκαν τα σταντς του τρέμολο και να γέρνουν πιο μπροστά είτε κάτι να έγινε με τα μαχαίρια εκεί που πιάνουν στις βίδες. Αλλά τόσο πολύ; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση