vukdim Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αλλάξω το χρώμα της κιθάρας μου. Πιο συγκεκριμένα έχω μια american standard strat sunburst και ενδιαφέρομαι 1) για αλλαγή χρώματος και 2) για nitro finish. Είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο στο Ελλάντα; :P Αν ναι ξέρετε κάποιον καλό μάστορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 Είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο στο Ελλάντα; :P Γιατί; Είναι πυρηνική φυσική το νιτρό; Με ένα search εδώ μέσα θα βρεις 3-4 μάστορες που το έχουν κάνει με πολύ καλά αποτελέσματα. Εάν βαριέσαι να ψάξεις wwww.jokerguitars.gr Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 Καλησπέρα και σε σένα. Το ξέρεις ότι το νίτρο κάνει περίπου ένα μήνα να στεγνώσει ? Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vukdim Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Όχι πυρηνική φυσική δεν είναι, απλώς είναι αρκετοί αυτοί που χαλάνε την πιάτσα, ζητώντας αστρονομικά ποσά για δουλειές που,,,,,,δεν είναι και πυρηνική φυσική :P Ναι δυστυχώς το διάβασα ότι το nitro finish θέλει μήνα για στέγνωμα και ομολογώ ότι μου χαλάσε τα σχέδια! Υπάρχει κάποιο άλλο φινίρισμα που να μην λαμπυρίζειστην τελική?Απλά θέλω η κιθάρα να μην έχει γυαλάδα, απλά να υπάρχει μια άισθηση ματ στην απόχρωση που θέλω να της δώσω. ΑΝ αυτό γίνεται χωρίς nitro ή χωρις καν φινίρισμα, είμαι ανοικτός σε προτάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 Μπορείς να ψάξεις στο forum όπως λέει και marathon ή να πεις την περιοχή που βρίσκεσαι για να πάρεις απαντήσεις ;) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 Τότε ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θέλεις νιτρό γιατί γυαλίζει σαν διαολος ;D Το ξέρεις φαντάζομαι ότι το "λαμπυρισμα" δεν το κάνει το λούστρο αλλά οι βουρτσες και οι κρέμες ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Όχι πυρηνική φυσική δεν είναι, απλώς είναι αρκετοί αυτοί που χαλάνε την πιάτσα, ζητώντας αστρονομικά ποσά για δουλειές που,,,,,,δεν είναι και πυρηνική φυσική :P Εάν η κιθάρα σου δεν έχει ήδη νιτρο, πρέπει να αφαιρεθεί όλο το χρώμα και το υπόστρωμα. Μετά μπαίνει άλλο υπόστρωμα -ειδικό για να κρατήσει το νιτρο-, η κιθάρα βάφεται και γυαλίζεται ξανά. Ένα μέσο κόστος για μια τέτοια δουλειά είναι περίπου 150 ευρώ. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 Παρε ενα τηλεφωνο τον Κυριο Κακανιαρη. (wwww.jokerguitars.gr) Εχει φοβερες γνωσεις και ειναι ειδικος επι του θεματος... "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vukdim Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις (Μένω νότια προάστια). Απότι καταλαβαίνω διαβάζοντας και τις αποψεις του marathon, τελικά με απασχολεί περισσότερο το χρώμα που θα την βάψω και απλώς μετα να μην γυαλίζει (όχι λούστρα κρέμες ιστορίες). Κάπως έτσι θέλω δηλδή να την κάνω: http://i21.photobucket.com/albums/b288/totallyfrozen/Music/fender-60-stratocaster-FULL_mediums.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση