RayDTutto Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Κρίμα που δεν παίζω στοίχημα. Έπιασα και πρώτο και τελευταίο. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Κρίμα που δεν παίζω στοίχημα. Έπιασα και πρώτο και τελευταίο. Πράγματι. Καταγγέλω νοθεία. :) :) :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Κέρδισε η Ευρώπη. Τον όρο "ο κλαψομουσης". Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Κέρδισε η Ευρώπη. Τον όρο "ο κλαψομουσης". :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Αν έχει εμπορικό μυαλό θα πρέπει να κανονίσει ένα διαφημιστικό με την Gillette. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Το αστείο είναι ότι στα σόσιαλ μύδια κάποιοι το περνούν ως πολιτικό μήνυμα της Ευρώπης για ανοχή στη διαφορετικότητα κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
relos Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Πάντως, όταν με ρώτησε ο 6χρονος γιος μου "μπαμπά γιατί αυτή η κυρία έχει μούσι;" ξαφνικά μαζί με το χιούμορ μου, έχασα και τα λόγια μου. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Ένας... κοσμοφοβικός πατέρας. V FOR VIGIER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Οι illuminati ειναι απο πισω. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Πάντως, όταν με ρώτησε ο 6χρονος γιος μου "μπαμπά γιατί αυτή η κυρία έχει μούσι;" ξαφνικά μαζί με το χιούμορ μου, έχασα και τα λόγια μου. Πες του ότι είναι μουσίτσα! ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Πες του ότι είναι μουσίτσα! ;D πες του οτι δεν ετρωγε το φαι της. χαχαχαχαχχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση