RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Λοιπόν είδατε ( ; ) τους ημιτελικούς. Έχετε ( ; ) μια ιδέα. Ακούω προτιμήσεις / προβλέψεις. Εγώ, αφού ξεπέρασα το αρχικό σοκ, και συνεχίζοντας να θεωρώ το μούσι και το όνομα γελοία αν και πιάνω το μήνυμα, θεωρώ ότι η Conchita (Αυστρία) τους έχει και επειδή παίζει το gay χαρτί καλά αλλά και επειδή - IMHO και YMMV - έχει το καλύτερο (γιουροβιζιονικό) τραγούδι (και ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ light show) με κοντινή δεύτερη τη Σουηδία σε πιο σύγχρονα μονοπάτια. Αυστρία: Σουηδία: https://www.youtube.com/watch?v=CZiLWCNakPc Προσωπικό fav η Πολωνία αλλά με σαφώς μη-μουσικά κριτήρια (κρίμα που αποκλείστηκε η Πορτογαλία). ;) Πολωνία: https://www.youtube.com/watch?v=8qMc0LFR-5w When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Η αυστρία θα πάρει τον ούλο διότι χρησιμοποίησε τη γενειάδα ως σήμα κατατεθέν για τη διάκριση του αντρικού από το γυναικείο φύλο. Αντιθέτως, θα με έπειθε πιο πολύ αν έδινε έμφαση και στην μπυροκοιλιά αλλά ΚΑΙ τις κλανιές. Δεν μάρεΖΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Η Πολωνία πολύ καλή τσόντα. Ρομαντική και βουκολική όπως μ'αρέσει. Το υπονοούμενο δε με το γουδοχέρι κέρδισε την καρδιά μου! Τα παιδάκια στο κοινο με προβλημάτισαν μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Κόμπλαρα με την ποιότητα του σκηνικού (δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο, και τα προσέχω αυτά τα πράγματα), αλλά και με την ποιότητα της εικόνας που μεταδίδει η ΝΕΡΙΤ (HD). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 με την ποιότητα της εικόνας που μεταδίδει η ΝΕΡΙΤ (HD). Γειά σου ρε Παντελή με τη ΝΕΡΙΤ και στο ντέφι καλώς είσαι φίλως, αλλά στα σκηνικά τα πας καλύτερα ;D ;D ;D Μη κομπλάρεις, συνέχισε έτσι, μας πας μπροστάπίσω λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jockeralex Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 ρε παίδες στην eurovision πάντως παρατηρώ απίστευτο ήχο στα φωνητικά που στα περισσότερα τραγούδια μόνο αυτό είναι live...σε συναυλία δεν ακούς τέτοιο ήχο ! magicalhomes.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stakiko Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Πουστοβιζιον πρεπει να λεγεται κανονικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Γειά σου ρε Παντελή με τη ΝΕΡΙΤ και στο ντέφι καλώς είσαι φίλως, αλλά στα σκηνικά τα πας καλύτερα ;D ;D ;D Μη κομπλάρεις, συνέχισε έτσι, μας πας μπροστάπίσω λαίμαι Κάνε μία προσπάθεια να γράφεις ξεμέθυστος. Πουστοβιζιον πρεπει να λεγεται κανονικα! Σοβαρό και εμπεριστατωμένο σχόλιο. Είσαι στο σωστό φόρουμ. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Γειά σου ρε Παντελή με τη ΝΕΡΙΤ Έχω την εντύπωση ότι ο Καψής παραιτήθηκε από τη ΝΕΡΙΤ λόγω ευροεκλογών. :-\ (οφτόπικ, ξέρω) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2014 Έχω την εντύπωση ότι ο Καψής παραιτήθηκε από τη ΝΕΡΙΤ λόγω ευροεκλογών. :-\ (οφτόπικ, ξέρω) Έτσι είναι. Απλά ο σάμης γράφει τα δικά του. Ενοχλήθηκε επειδή είπα σε ποιο κανάλι είδα την εκπομπή. Έπρεπε να γράψω ότι την είδα στον 902. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση