NemOOO Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Ρε SF...Ουδεμία tele? Τί είναι αυτά....Με απογοητεύεις....:lol: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Είμαι σε αναμονή για την huber μου...τι να κάνουμε...βέβαια η δικιά μου θα είναι πιο όμορφη και απ'τις 2 !!! :lol: Να πως περίπου θα βγει : και άλλο ένα έργο τέχνης : ΤΙΣ ΘΕΛΩ ΟΛΕΣ !!!! πς - είναι άλλη μια τέτοια χρωματιστή start tou clapton που έχει σε ένα dvd guitar festival του clapton την οποία όμως δεν βρήκα στο νετ...εκείνη είναι όλα τα λεφτά ! www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Ρε SF...Ουδεμία tele? Τί είναι αυτά....Με απογοητεύεις....:lol: αντε για να σου φυγει ο καϋμος... :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Έτσι.... /offtopic...βρε λές να ανοίξω ένα θέμα...για τα αγαπημένα πλήκτρα των πληκρτάδων???...ή θα πάει άπατο...?/ Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Σαν πολλοί φλώροι μαζευτήκαμε εδώ :lol: :lol: Ορίστε Πάρτε να έχετε Όχι εντάξει μη βαράτε μια πλάκα κάναμε :lol: :lol: Εγώ ψηφίζω αυτήν You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Έτσι.... /offtopic...βρε λές να ανοίξω ένα θέμα...για τα αγαπημένα πλήκτρα των πληκρτάδων???...ή θα πάει άπατο...?/ Mε΄όλο το σεβασμό προς τους πληκτράδες.............. ΧΕΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Gibson Goldtop 56 reissue Maton BB1200 Michael Kelly Duce Phoinix Gretsch White Falcon Δεν ξερω να στειλω photo!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 ΠΡΟΔΟΣΙΑ :lol: 8) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Οποιαδήποτε Goldtop Les Paul, και οποιαδήποτε (σχεδόν) PRS Custom 22 σε Matteo Blue - με Flame και ΟΧΙ Quilt (ewwww). Πχ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 ΠΡΟΔΟΣΙΑ :lol: 8) Προδοσία είναι αν την έχεις βρει τόσο φτηνά όσο μου είπες και δεν την έχεις χτυπήσει ακόμα.... τρελοτζαζίστα from hell! :P 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση