emperador-jr Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Μ'αυτήν πάντως θα ήθελα να κοιμάμαι κάθε βραδάκι... :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 τελεια κιθαρα απο ηχο ομως δεν ξερω(αληθεια ποσο εχει εδω στην ελλαδα αυτη?) ναι........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Δε ξέρω αν είναι οι ωραιότερες που έχω δει, πάντως θα ήθελα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να ήταν στην κατοχή μου: και για να τα έχω σετ κι αυτό το tweed μπασάκι: :lol: :wink: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o ΠΡΟΣΚΥΝΑΩΩΩΩ!!! Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...... ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ...... ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ..... Το πλέξιμο.................. χμμμμμμμμμμμμμμμμμ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΙΣΜΕΝΟ????????????????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Να ρωτήσω και εγώ ο αδαείς πληκτράς... Το χρώμα αυτό...Πώς λέγεται? Ειναι χρώμα ή κατι άλλο αυτές οι ρίγες? Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Να ρωτήσω και εγώ ο αδαείς πληκτράς... Το χρώμα αυτό...Πώς λέγεται? Ειναι χρώμα ή κατι άλλο αυτές οι ρίγες? Tweed... με nitro finish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 OOOOOOOk....Είναι απλα τέλεια...?:lol: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Ωραία είναι δεν το αντελήφθην αυτό :?: :?: :D Να στο εξηγήσω εγώ: Ρε φίλε' date=' γράφει FENDER πάνω? - Όχι. Γράφει Rockinger έστω? - Ούτε. Ε, κάφτη τη μπουρούχα!!! :lol: :lol: :lol: (Έχει κάνει hack στο account μου ο superfunk! :lol: :lol: :lol: ) (Η κιθάρα δεν βλέπεται πάντως! :wink: ) Edit: την πρώτη να διαλέξεις mech, την πρώτη! Ααααααχ....[/quote'] Διαφωνώ με την άποψη "fender ή gibson αλλιώς πέτα τη" και αν θέλετε τη γνώμη μου η κιθάρα είναι φοβερή (έχει και ο αδερφός μου μια τέτοια σε άλλο χρώμα) αλλά όχι σαν αυτή :http://www.espguitars.com/guitars_amott.html :D :D :D Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση