kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Το σώμα είναι από ξύλο όμως... Και οι μαγνήτες κάτι σε p-90 ίσως; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 oχι τα περισσοτερα σωματα ειναι απο ΠΛΑΣΤΙΚΟ η FIBERGLASS (τα μπρατσα απο αλουμινιο & πλαστικο με rosewood ταστιερες) οι μαγνητες ουδεμια σχεση με P90 :lol: ειναι ιταλικοι DAVOLI ειναι τοσο αδυναμοι που μπροστα τους οι μαγνητες της Strat ακουγονται σαν διπλοι.. :lol: http://www.youtube.com/watch?v=XpzsQf_v93g ακου και μονος σου :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Ωραίο βιντεάκι! Η κιθάρα όμως παραείναι ... μπροστά από την εποχή της, ειδικά σε σχέση με το βίντεο!!! Σόρυ για το ... Ρ-90 ... αλλά κάπως έτσι μου φάνηκαν, λόγω σχήματος... :roll: LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oneofthem Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 αφιερωμένα εξαιρετικά (ε δεν χρειάζεται να γράψω σε ποιους: στον μπαρμπαστρούμφ:lol: , στο lost :oops:, στους μητσοτάκηδες 8O, στο leo :P και γενικά σε όλη την παρέα του noiz - έτσι για να ξεφύγουμε και λίγο:wink:) τη δικιά μου πιο όμορφη βέβαια δεν την έχω δει ακόμα (hint: φτιάχνεται προς το παρόν...σσσ...ούτε του παπά... 8) χεχεχεχε) [edit:] πάντως η blackie πιάνει σίγουρα μία από τις πρώτες θέσεις παρότι strato (ωχ έχει να γίνει εδώ...8O ), μου χει κάνει μεγάλη εντύπωση, άψογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
telewiz1 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Dual Soliloquy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 rulez!!!! [/url] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Μήπως έχει δει κανείς 1 κιθάρα σε σχήμα "ανδρικού οργάνου"!Κάποιος την είχε postάρει στο UG αλλά δεν τη βρίσκω τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση