panouhl Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Καλημέρα παιδιά, νομίζω ότι είδα ένα αντίστοιχο μηχάνημα της joyo (αν δεν κάνω λάθος) σε μαγαζί στην Αθήνα με κόστος περί τα 300 ευρω. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Είμαι βέβαιος ότι για τους περισσότερους ντραμερς η ηλεκτρονική είναι συμβιβασμός και δεν τους αρέσει. Το ίδιο και για πολλούς κιθαρίστες. Η αίσθηση του αληθινού ενισχυτή δεν αντιγράφετε από κανενα πολυεφε.... Εκεί λοιπόν πονάει και θα πονάει κάθε τέτοια είδους υλοποίηση. συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου, για αυτό το λόγο παίρνω τον ήχο με μικρόφωνο απο τη καμπίνα του engl. Είναι σαν να ηχογραφείς. Κλειστου τύπου ακουστικά και ελεγχόμενες συνθήκες. www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panouhl Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 http://www.swamp.net.au/jam-station-hub-silent-rehearsal-studio.html το βρήκα και το εναλλακτικό (φθηνότερο) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 θα πέσει και άλλο θα βγάλουν και άλλοι στα 200€ θα το πάρω και εγώ.... αυτό το σάιτ είναι αυστραλιανό δηλαδή τελωνείο... www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stamkosk Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Φιλε hampis στην ερώτηση σου αν μπορείς να ρυθμίσεις ξεχωριστά ότι ακούς και ξεχωριστά ότι γράφεις η απάντηση είναι ναι. Βάζεις τον ευατο σου στο κανάλι 1 και ακούς ότι θέλεις, ένω ότι γράφεις είναι από το κανάλι R (με ξεχωριστές ρυθμίσεις για κάθε έναν). Μάλιστα το κανάλι 1 σου επιτρέπεις να ακούς τις ρυθμίσεις είτε του είτε του R Hot Dog ....................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Επειδη με ειχε απσχολησει και εμενα παλιοτερα το Jamhub ειχε καποιος εμπειρια με αυτο σε προβα με κανονικα ντραμς? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Δεν έχει πολύ νόημα με κανονικά ντραμς εκτός και αν είναι σε άλλο ηχομονωμένο δωμάτιο. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Δεν έχει πολύ νόημα με κανονικά ντραμς εκτός και αν είναι σε άλλο ηχομονωμένο δωμάτιο. Με κλειστου τυπου ακουστικα και μονο για ξεχωριζουν καλυτερα τα υπολοιπα οργανα δεν θα βοηθουσε σε μια προβα? ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Εξαρτάται από το δωμάτιο και το πόσο κάφρος είναι ο ντράμερ φαντάζομαι. Για να καταλάβω όμως, εννοείς ντραμς χωρίς μικρόφωνα ή με μικρόφωνα και φυσικά κονσόλα και τα σχετικά; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
corsair Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Δεν νομίζω ο panosprog να μιλάει για ντραμς με μικρόφωνα αλλά χωρίς. επειδή με ενδιαφέρει και εμένα και την μπάντα που παίζω το joyo ευρώπη κυκλοφορεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση