marathon Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 την απλή αλήθεια ότι είναι πελώριοι χλαπάτσες που όμως ξέρουν να παίζουν (πέρα από το όργανό τους - και δεν αναφέρομαι σε έγχορδα και πιάνα) το παιχνίδι της δηθενιάς στα δάχτυλα. και εγώ συντάσσομαι μαζί σου...αλλά προτιμώ τη Lady Gaga γιατί δείχνει και λίγο βυζί live...θα πάμε στη συναυλία της? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 και εγώ συντάσσομαι μαζί σου...αλλά προτιμώ τη Lady Gaga γιατί δείχνει και λίγο βυζί live...θα πάμε στη συναυλία της? ;D ;D Τα λες ωραία γέροντα. Αν και μου βγάζει περισσότερη διαστροφή το Κετηπέρη. Δεν το συζητώ όμως. Χαλαρά και πάμε. Χαλαρά κι αραχτά (αφού δεν μας νοιάζει τι λέει), μπύρα, τσιγάρο, μουσική (λέμε τώρα) και υπερθέαμα και δεν είναι απαραίτητο να κοιτάμε τη σκηνή. Θα ξεκουράζουμε τη ματιά μας κι αλλού. ;D ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 αλλά προτιμώ τη Lady Gaga γιατί δείχνει και λίγο βυζί live...θα πάμε στη συναυλία της? ;D ;D Τέτοια λάθη, δεν τα περίμενα από εσένα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Τέτοια λάθη, δεν τα περίμενα από εσένα. μάλιστα....βγάλτη μας και ποιοτική τώρα ;D ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 μάλιστα....βγάλτη μας και ποιοτική τώρα ;D ;D ;D Αν κάνει στον Tony Bennett, κάνει και σε εμένα. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Τέτοια λάθη, δεν τα περίμενα από εσένα. Ρε συ...αυτη το ΕΧΕΙ κανονικα...το....τραγουδησειν... ;D...δεν το περιμενα με αυτες τις αηδιες που "τραγουδαει" Τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο..... ;) Αν κάνει στον Tony Bennett, κάνει και σε εμένα ασε ρε φιλως...εδω δεν τους κανει η Loretta Lynn,o Edge & o J.Page..στον Bennet θα κωλωσουνε? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Αν κάνει στον Tony Bennett, κάνει και σε εμένα. ;D Αν δεν πάρει το seal of approval από τον Αυστραλοπίθηκο Παρτόλα δεν μας λένε τίποτα οι υπέργηροι crooners φίλως. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Αν κάνει στον Tony Bennett, κάνει και σε εμένα. ;D Στην ηλικία που είναι ο Bennett....(δεν βλέπει, δεν ακούει...) του κάνουν όλες ;D Ρε συ...αυτη το ΕΧΕΙ κανονικα...το....τραγουδησειν... ;D...δεν το περιμενα με αυτες τις αηδιες που "τραγουδαει" Melodyne φίλος ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Melodyne φίλος ;D ;D Ασε φιλως μιλας στον ΕΞΠΕΡ του κουρδισματος,αν εχω κουρδισει και κουρδισει ΑΦΩΝΕΣ στη ζωη μου... ;D...αυτο ΔΕΝ ειναι....melodyne... ;) ...η κυρια το ΣΚΙΖΕΙ το ασμα με χαρακτηριστικη ανεση.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 ...η κυρια το ΣΚΙΖΕΙ το ασμα με χαρακτηριστικη ανεση.... με την ίδια άνεση...σκίζει και το καλτσόν ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση