samy paraga Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Ημπορείτε να φάτε τη σκόνη μου, ειδικά κάτι τραγιάσκες λαίμαι No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Ωχ, ωχ, πλάκωσαν ολα τα "ιερά τέρατα" στο νήμα και έκαψαν το χιουμορόμετρό μου Περαστικός, για ενα ψιλοφιρικωμα, τις καλησπέρες μου 900 likes για παλαιά Πεντέλη, (Μα πόσους χωράει το μαγαζί?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Μήπως σου περίσσεψαν και τίποτα χρωμίου κασέτες που θέλω για το 4κάναλο μου?! ;D όσες θες. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Λακη ψαχνω να παρω DECK εχεις καμια προταση ιδεα? :P A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2014 Λακη ψαχνω να παρω DECK εχεις καμια προταση ιδεα? :P όσες θες. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2014 http://pitchfork.com/news/55160-neil-young-and-jack-white-will-perform-and-press-a-vinyl-record-live-on-fallon-tonight/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2014 http://pitchfork.com/news/55160-neil-young-and-jack-white-will-perform-and-press-a-vinyl-record-live-on-fallon-tonight/ 1940's style booth! Έχουν τρελαθεί όλοι!? :P όσες θες. Όσες έχεις! Ωραία, να ξεσκονίσω το κασετόφωνο?! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deltafuzz Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Για να επιστρέψουμε και στο αρχικό θέμα περί του καινούργιου Album του JW και διαβάζοντας με υπομονή και σεβασμό όλες τις απόψεις θα ήθελα να πω πως αν και μεγάλος Fun της σκηνής αυτής που εκπροσωπεί ο JW έχει ολίγον στερέψει απο έμπνευση αλλά έχει γίνει τεράστιος παραγωγός της underground blues punk / rock n roll σκηνής . DR Z Jazz 20/40 - Don Grosh Vintage T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deltafuzz Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Ως ένα δείγμα του blues punk ήχου . DR Z Jazz 20/40 - Don Grosh Vintage T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση