Προς το περιεχόμενο

Jack White -The Lazaretto ULTRA LP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βλάχος είσαι. Μη μπερδεύεσαι.

Παρτα μωρη αρρωστη να μη στα χρωσταω  ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 248
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

αλλωστε και οι ασανσεραδες πρεπει να ζησουν καπως... ;D

εάν υπολογίσουμε ότι ο Carlton με τους 4play είναι ο καλύτερα πληρωμένος ασανσεράς στο κόσμο...μια χαρά ζεί ;)

...ξέρω...ούτε αυτόν τον μπορείς ;D ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Παντως εξω απο τη πλακα,το τεχνοροκ με θλιβει... ;D..

Όταν ήμουν 18, έπαιζα και γω (και ο Τέρης και ο Taylor όλοι γκομενομπασισταράδες ολκής) τεκνοροκ.

Τώρα, 10 χρόνια μετά, παίζω μόνο ώριμα αριστουργήματα.

Αν ο Iggy βάζει το τσουτσούνι και η Λαίδη τον ποπό, ο Sting τι ρόλο βαράει;

Ο Sting, όπως όλοι ξέρουμε εξάλλου, μπορεί να πηγαίνει με 4 παρτενέρ ταυτόχρονο (το φύλο, είδος ή συνομοταξία είναι αδιάφορα αν υπάρχει κοσμική Αγάπη) , επί 8ωρου συνεχούς διάρκειας και αφιερώνει το τελευταίο δίωρο ερχόμενος σε οργασμό (για τους μισούς συμμετέχοντες ενώ για τους άλλους μισούς κρατιέται για το επόμενο 8ωρο) ενώ ταυτόχρονα συνθέτει, κάνει γιόγκα, παίζει μπάσο, τραγουδάει ΚΑΙ σκαλίζει τη μύτη του.

Αν οδηγούσε και μοτοσυκλέτα θα είχα την πεποίθηση ότι είμαστε δίδυμοι.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

εάν υπολογίσουμε ότι ο Carlton με τους 4play είναι ο καλύτερα πληρωμένος ασανσεράς στο κόσμο...μια χαρά ζεί ;)

...ξέρω...ούτε αυτόν τον μπορείς ;D ;D

Οχι αυτος καλος ειναι (τις περισσοτερες φορες... ;D)

είναι ο καλύτερα πληρωμένος ασανσεράς στο κόσμο.

σε σχεση με τον Edge ειναι ενας απλος ΦΤΩΧΟΣ ομως... ;D ;D

σε σχεση με τον Edge ειναι ενας απλος ΦΤΩΧΟΣ ομως... ;D ;D

...εδώ βγάζει το ψωμί του ο White με τα ψέμματα... ;D ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

O Hackett δεν επαιζε σε ενα ΑΦΟΡΗΤΑ ΒΑΡΕΤΟ συγκροτημα που φορουσε spandex και λεγονταν Genesis?

Ναι, σ'αυτο το γκρουπακι επαιζε. Και λεω "γκρουπακι" γιατι, οπως και να το κανεις, δεν εχουν την πχιοτιτα των The Cramps....vomit000.gif

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Καλα αυτο ειναι σιγουρο,αλλα γιατι συγκρινεις τα ασυγκριτα?

Δεν ειναι σωστο να συγκρινεις ενα ροκ συγκροτημα με ενα συγκροτημα παικταραδων μεν  ασανσεραδων δε.... ;D

Δεν ειναι σωστο να συγκρινεις ενα ροκ συγκροτημα με ενα συγκροτημα παικταραδων μεν ασανσεραδων δε.... ;D

Το να αποκαλεις "Ροκ Συγκροτημα" αυτους τους καραγκιοζηδες ειναι προσβολη για το Ροκ ειδος και την μουσικη γενικοτερα. :-X vomit000.gif

Περα απ'αυτο, εγω εξακολουθω να πιστευω σε σενα Zuperfunk. 8) Το θεμα ειναι οτι θες ενα χερι βοηθειας να σε σπρωξει στον ισιο δρομο, στην αντιπερα οχθη της πχιοτιτας, ωστε να αποκτησεις και συ καλο μουσικο γουστο. meditation.gif

Ποτε δεν ειναι αργα, μην αγχωνεσαι. Για αρχη, κατσε και ακου/απολαυσε τα δυο παρακατω κομματια. image.gif

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Μάλλον είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που δεν έχει πρόβλημα ούτε με τους Genesis, ούτε με τους Cramps. Μετά απ' αυτό, το ότι έχω πρόβλημα με τον Jack White, δεν είναι καλά νέα.

Mea Culpa

Ένα λεπτό περιπτερά. Οι Genesis είχαν δύο εποχές. Την επί Peter Gabriel, ελθέτω η βασιλεία σου αγιασθήτω το όνομά σου, και την γνωστή ως Μ.Π.ΓΚ. που έμεινε ένας ντράμερ καραφλός κοντός που βαρούσε ντραμς και έπαιξε και σε μια ταινία του σπήλμπεργκ.

Για ποια εποχή μιλάτε για να ξέρω αναλόγως να εκνευριστώ ή να κουνήσω με νόημα το κεφάλι χαϊδεύοντας το πυκνό μου μούσι.

ο χρόνος αρκετός 

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου