Superfunk Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2014 Καποιος ΑΓΙΟΣ ανθρωπος το ανεβασε στο γιουτιουμπι....απολαυστε την ΑΠΟΛΥΤΗ πανκ-ροκ μπαντα! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2014 απολαυστε την ΑΠΟΛΥΤΗ πανκ-ροκ μπαντα! Μην τους περιορίζεις. Γράψε την απόλυτη ροκ εντ ρολ μπάντα! ;) Μπροστά σ' αυτούς και τις άλλες απόλυτες ροκ εντ ρολ μπάντες (Motorhead, AC/DC, IggyPopStooges και κανά δυό άλλους), οι υπόλοιποι είναι τρυφερά πόδια! Ωραίο λάιβ! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2014 To εχω δει ή εχω δει παρομοιο λαιβ της ιδιας περιοδου.Νταξει τα σπανε.Εναμιση λεπτο το τραγουδι αλλα ολοι στη τσιτα.Αυτα ειναι.Γι'αυτο και ειναι αυτοι που ειναι. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cartman14 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2014 One, two, three, four... ;D Τι να πει κανείς για αυτό το group; Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με αυτό που έγραψε ο Haris, είναι απλά η πραγματικότητα. Thanks για το βίντεο SF, τι μου θύμισες... Καλοκαιρινές διακοπές στο γυμνάσιο και η κασσέτα των Ramones να παίζει κυριολεκτικά όλες τις ώρες εκτός από τον ύπνο! Gabba gabba hey!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgos608 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2014 ηταν κανεις στα 2 live τους στο ρόδον? μιλαμε για σοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2014 Εγώ ήμουν. Νομίζω με τον Haris :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2014 Hey ho Lets go παλιές αγάπες . Έχω και το ίδιο μπάσο με το Ντιντι (και στο χρώμα ) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SATANISTER666 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2014 Καποιος ΑΓΙΟΣ ανθρωπος το ανεβασε στο γιουτιουμπι....απολαυστε την ΑΠΟΛΥΤΗ πανκ-ροκ μπαντα! Την απολαύσαμε το '89 στο αείμνηστο Ρόδον! ΣΚΟΤΩΝΑΝ (αν και μονο για 70 λεπτά, αλλά σκότωναν) Ανατριχίλα \m/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2014 Καποιος ΑΓΙΟΣ ανθρωπος το ανεβασε στο γιουτιουμπι....απολαυστε την ΑΠΟΛΥΤΗ πανκ-ροκ μπαντα! +1000! Αξεπέραστοι & θρυλικοί RAMONES. 8) Ευχαριστούμε και τον ΑΓΙΟ που το ανέβασε στο YT και εσένα για το thread. Ήδη παίζει ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ στα ηχεία... 8) "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2014 Εγώ ήμουν. Νομίζω με τον Haris :) Oh yes! :) αν και μονο για 70 λεπτά Μέσα στα οποία βέβαια, κατάφεραν και έχωσαν καμιά 40αριά κομμάτια! ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση