Ksekourdistos Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 θα γίνω βέβυλος αν πω ότι μου αρέσει περισσότερο η εκτέλεση του andy timmons στο loner ? Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 θα γίνω βέβυλος αν πω ότι μου αρέσει περισσότερο η εκτέλεση του andy timmons στο loner ? Ναι...Δεν υπάρχει σύγκριση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Ναι...Δεν υπάρχει σύγκριση... +342,7 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 +342,7 8) +1000=1342,78 i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Μαγική η version του Timmons!!Δε χρειάζεται να συγκρίνουμε τίποτα! 8) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 αυτό θελω να βγάλω πριν κλείσω τα ματάκια μου.... τι παίχτουρα ήταν... :'( i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Η προσέγγιση του Timmons είναι πολύ διαφορετική. Μου άρεσε αλλά του Gary μου αρέσει περισσότερο. :) Πάντως νομίζω ότι: Δε χρειάζεται να συγκρίνουμε τίποτα! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Μαγική η version του Timmons!!Δε χρειάζεται να συγκρίνουμε τίποτα! 8) Μια χαρά τό'παιξε ο Timmons, αλλά το έκανε διασκευή!!! Συνήθως (πάντα; ;)) το πρωτότυπο είναι αξεπέραστο! Μην αναφέρουμε βέβαια το FEALING του Gary :o :o :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Μια χαρά τό'παιξε ο Timmons, αλλά το έκανε διασκευή!!! Συνήθως (πάντα; ;)) το πρωτότυπο είναι αξεπέραστο! Μην αναφέρουμε βέβαια το FEALING του Gary :o :o :o :o :o Το πρωτότυπο... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2014 Όπως το Messiah που το έπαιξε αξεπέραστα ο Buchanan!!! Καλός εδώ ο Gary, Βασίλη, αλλά ο Roy, άλλο πράμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση