gdevelek Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Εντελως υπερτιμημένο τον βρίσκω τον τύπο, και ανούσιο το βίντεο, τι στο καλό απέδειξε/πέτυχε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Μπαμπογεροι παιδι μου..τι περιμενεις...μη δουνε ΟΜΟΡΦΟ,ΣΤΥΛΑΤΟ και ΝΕΟ μπλουζιστα...θα πεσουν να τον φανε...εδω αμφισβητουν ΕΜΕΝΑ που ειμαι η επιτομη της ομορφαδας,του στυλ και της νεοτητος... ;D και του βλουζ, αυτό μη το ξεχνάμε ε? ;D ;D ;D Άσε τους σουβλατζίδες να καπνίζουν και πιάσε τα βλουζζζζζζζ λαίμαι φίλως ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Μπαμπογεροι παιδι μου..τι περιμενεις...μη δουνε ΟΜΟΡΦΟ,ΣΤΥΛΑΤΟ και ΝΕΟ μπλουζιστα...θα πεσουν να τον φανε...εδω αμφισβητουν ΕΜΕΝΑ που ειμαι η επιτομη της ομορφαδας,του στυλ και της νεοτητος... ;D Ασε το φανκ και πιασε τα μπλουζ ;D (κρυφάκουγες μικρός, το ξέρω) Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2014 Superfunk από 'σένα περίμενα να σου αρέσει ο White (λόγω "περίεργων" γούστων μουσικής ;D ;D ;D) αλλά από τον Mr Atreu, πέφτω απ' τα σύννεφα..... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dionisissab Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2014 Ωραίος ο τυπάς. Πλάκα ειχε "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2014 ...λόγω "περίεργων" γούστων μουσικής ;D ;D ;D Εντάξει, δεν τον λες και "περίεργο" ή ψαγμενιά τον Whte. https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2014 Εντάξει, δεν τον λες και "περίεργο" ή ψαγμενιά τον Whte. Συμφωνώ, πάντως ψάξε-ψάξε ίσως κάποτε το βρεί, γιατί τώρα μάλλον είναι χαμένος στο(ην) ψάξιμο (μετάφραση) :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2014 Το πρώτο που παίξανε είναι μπόμπα :) ασε που μου θυμησε λιγο και Beastie Boys στο Ill Communication και στο Sabotage :) :D ;) ;) ;) ;) ;) σκέφτομαι να το παραγγείλω ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2014 Το πρώτο που παίξανε είναι μπόμπα (το bassline γκρουβαρει του θανατα :) ασε που μου θύμισε λιγο και Beastie Boys στο Ill Communication και στο Sabotage :) :D ;) ;) ;) ;) ;) σκέφτομαι να το παραγγείλω ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2014 Tελικά η γαμάτη μουσική δε θέλει και πολλά νταλαβέρια. Καρφί-ενισχυτής-ηχογράφηση και τσουπ στα δισκοπωλεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση