Mesimeriaris Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Οταν συνδεω την κιθαρα με το pc και παιζω μια d# το δεξι monitor τριζει-βουιζει λιγο σαν να συντονιζει. Συμβαινει με ολες τισ κιθαρες μου,ανεξαρτητα απο τη χορδη που παιζω την νοτα,με ολα τα amposimulators και μονο σε αυτα τα monitor=>Einai θεμα monitor Ti λετε να κανω? Και ξεχασα ο ηχος αυτος ειναι εντονοτερος οσο πιο αμυδρα smooth παιζω την νοτα Τα monitor ειναι τα truth της behringer Συχνοτικα αυτη η αηδια βρισκεται στα 300-400hz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 τσεκαρε το ιδιο και με καποιον συνθ ηχο απο τον υπολογιστη σου. επισης προσπαθησε να καταλαβεις αν τριζει το ηχειο ή το επιπλο κατω απο αυτο . μηπως ειναι σε γυαλινη επιφανεια? Εγω πχ εχω εδω και χρονια το ιδιο περιπου προβλημα με ολες τις λα ανεξαρτητως οργανου , και οκταβας και ο λογος ειναι οτι το γραφειο μου εχει γυαλινες επιφανειες και συντονιζονται. http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση